Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tarhan: Ana Parti'ye Kocaeli çok ilgili

CHP’den istifa ederek Anadolu Partisi’ni kuran Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, Özgür Kocaeli aracılığıyla Kocaeli’ye mesaj gönderdi, “Kocaeli, benim için çok önemli. İlk fırsatta geleceğim. Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan herkesi partimize bekliyorum. Kocaeli, umutsuzluğa kapılmasın. Güzel günler çok yakında” dedi.

Tarhan: Ana Parti'ye Kocaeli çok ilgili
19 Kasım 2014 - 08:52
"Yanlış ve zayıf politikaların parçası olmamak için büyük umutlarla geldiğim CHP'den istifa ediyorum" diyerek CHP'den ayrılan ve Anadolu Partisi’ni kuran Emine Ülker Tarhan, yoğun temposuna rağmen sorularımızı yanıtladı. Anadolu’yu ve Kocaeli’yi çok önemsediklerini belirten Emine Ülker Tarhan, “Kocaeli’de çalışmalarımıza başladık. Henüz isim bazında kimseyi telaffuz etmeyi doğru bulmuyorum. Ancak önümüzdeki günlerde netleşecek. Kocaeli bizim en önem verdiğimiz şehirlerden biri olacak.
 
PARTİMİZE BÜYÜK TALEP VAR
Şimdilik sadece şunu söyleyeyim; çok fazla talep var. Cumhuriyet değerlerine bağlı olan herkese de kapımız açık. Her yaştan, her düşünceden kadınlar, erkekler, gençler arıyor, görüşmek istiyor. Ulaşılamaz değilim. Kapım herkese açık olacak. Bütün telefonlara dönmeye, mesajlara bakmaya çalışıyorum. Toplumun her kesiminden, her yaştan insanlarla buluşuyorum. Anadolu insanına inanıyorum.”
 
KARAMSARLIĞI GÖMECEĞİZ
Kimsenin karamsarlığa kapılmamasını isteyen Tarhan, değerlendirmelerine şöyle devam etti: “Mutluyuz, umutluyuz. Ülkemizde bir umutsuzluk hakim. Bu umutsuzluğun aşılması gerekiyor. Ben umudun da Anadolu'da olduğuna inanıyorum. O yüzden Anadolu Partisi'ni kurduk. Karamsarlığı Anadolu’ya gömeceğiz. Çünkü Anadolu zulme karşı işgale direnişin kalesi. Burası tertemiz insanların ülkesi”.
 
ÖZGÜRLÜĞÜMÜZE SAHİP ÇIKACAĞIZ
Türkiye’de parti kuran ilk kadın siyasetçi olan Emine Ülker Tarhan, partinizin ilkeleri ne olacak sorumuza şöyle yanıt verdi: “Ulusal değerlere bağlılık, emeğin yüce bir değer olduğuna inanmak, sömürüye karşı çıkmak, eşitlik, kardeşlik, özgürlük, Cumhuriyet, aydınlanma değerleri, laiklik... Ana ilkelerimiz bunlar olacak. Farklı görüşten ama iyi insanların birbirinden nefret etmemesini istiyorum. Özgürlüğümüze ve bağımsızlığımıza sahip çıkacağız”
 
30’UNDAN SONRA HAREKETLENECEĞİZ
30 Kasım’da genel kurul yapacaklarını söyleyen Emine Ülker Tarhan, “O tarihten itibaren görev dağılımlarını yapacağız. Genel Merkez binamıza yerleştikten sonra daha derli toplu çalışmalar yapacağız. Kocaeli’den de arayan, gelmek isteyen, davamıza omuz vermek isteyenlerle burada görüşeceğiz. Türkiye'yi, ayağa kaldırmak için Anadolu Partisi'ni kurduk. Bizim partimizin odağında insan var. Kocaeli’ye selam olsun. Oradaki güzel insanlarla en kısa zamanda tanışmak istiyorum” diye konuştu.