Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TÜGEM İl Temsilciliği'nden gazetemize ziyaret

Merkezi İstanbul’da bulunan ve 2016 yılında kuruluşu gerçekleştirilen TÜGEM’in il Temsilcisi Fuat Özdağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri gazetemizi ziyaret ederek dernekleri hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

TÜGEM İl Temsilciliği'nden gazetemize ziyaret
28 Mart 2019 - 16:55
Kısa adı TÜGEM olan Tüm girişimci Emlak Müşavirliği, Kocaeli Şubesi Temsilcisi Fuat Özdağ, İl Koordinatörü, Gökhan Adıgüzel, Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Uygun ve Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Serhat Öztürk, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat’ı ziyaret ederek, bilgilendirmelerde bulundular.
TÜGEM’in kuruluşunun üzerinden henüz 2 yıl geçmesine rağmen bir çok ilde temsilcilikler açtığını ve bu anlamda Kocaeli’de de 26 Aralık 2018 tarihinde kendisine temsilcilik verildiğini hatırlatan TÜGEM Kocaeli İl Temsilcisi Fuat Özdağ, dernek çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini söyledi.Özdağ, yönetimle birlikte uyum içerisindeki çalışmalarda amaçlarının gayrimenkul sektöründe korsan emlakçıların önüne geçmek ve sektörün kurumsallaşmış firmalara teslim edilmesini sağlamak olduğunu dile getirdi.
 
Referans göstermeyenler üye olamıyor
Emlak piyasasında merdiven altı bir çok işyerlerinin bulunduğunun da altını çizen Fuat Özdağ, Ticaret Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye uymayanların sistemin dışına itileceğini belirterek, ‘’ Vergi mükellefi olmayanların dışında, Lise mezunun olmayanlar, yetki belgesine sahip bulunmayanlar bu sektörde barınamayacak.  5 Aralık 2019 tarihine kadar eksiklerini tamamlayamanlar, kesinlikle emlak sektörünün içinde yer alamayacak’’ dedi. Sektördeki sıkıntıları da dile getiren TÜGEM Kocaeli il Temsilcisi Fuat Özdağ, yönetim olarak yaptıkları çalışmaların ivme kazandığını ve bu sıkıntıların kısa bir zaman içerisinde adım adım ilerleyerek çözüleceğini belirtti. Fuat Özdağ, TÜGEM’in şu anda 3 Yüz üyesi olduğunu ve 1 yıl içerisinde 2 bin üyeyi hedeflediklerini aktararak, ‘’ amacımız üye sayısını şişirerek, kaliteyi düşürmek değil, zaten her başvuruna da üye yapmıyoruz. TÜGEM’e üye olmak isteyen meslektaşlarımız öncelikli olartak refarans göstermek zorunda, bunu yapmayanlar zaten üye olamıyor. Prensibimiz de bu’’ şeklinde konuştu.