Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çıkan yangında 3'ü çocuk, 5 kişi dumandan etkilendi

Darıca Bayramoğlu Mahallesi'nde 3 katlı bir binanın alt katında bulunan malzemelerin tutuşması sonucu üst katlardaki dairelerde oturan 3’ü çocuk toplam 5 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Çıkan yangında 3'ü çocuk, 5 kişi dumandan etkilendi
18 Haziran 2019 - 17:09

Darıca Bayramoğlu Mahallesi, Fıstık Ağacı Sokak’ta bugün akşam saatlerinde 3 katlı binanın depo olarak kullanılan alt katında çatı izolasyon malzemelerinin tutuşması sonucu yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi alevleri kısa sürede södürürken, binanın üst dairelerinde oturan Zeynep Toksöz (1), Züleyha Toksöz (2) Dilara Toksöz (8), 

Minadiye Toksöz (60) ve Anahanım Duran (90) dumandan etkilenerek 112 Acil Servis ambulanslarıyla hastaneye kaldırıldılar.

Zeynep Toksöz, Züleyha Toksöz ve Dilara Toksöz isimli çocuklar yakındaki özel bir hastaneye kaldırılırken, Minadiye Toksöz ve Anahanım Duran ise Darıca farabi eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındılar. 

Yangında dumandan etkilenerek tedavi altına alınan 5 hastanın da sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, yangının sokakta oynayan çocuklar tarafından çıkartıldığı ifade edildi.