Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Faciaya kıl payı!

Darıca Osmangazi Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen kazada virajı alamayan TIR sürücüsü, kontrolünü kaybettiği aracıyla, önce beton duvara çarptı, sonra da, ağaç fidanları ile birlikte trafik levhasını devirdi.

 Faciaya kıl payı!
08 Ocak 2015 - 08:53
Darıca istikametinden, Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi  yönüne girmekteyken Atatürk Caddesi üzerindeki hafif şekildeki bir virajı alamayan 34. CCB 39 plakalı TIR sürücüsü Turgut Karacan, direksiyon hakimiyetini kaybedince az kalsın  olası bir faciaya neden oluyordu.
 
Havanın yağışlı olması ve yolun da kaygan olması nedeniyle Aşıroğlu Caddesi’ne yüz metre kala kontrolden çıkan araç, önce bir fabrikanın duvarlarına sürtündü, sonra da ağaç fidanlarına ve yol uyarı tabelasına çarparak devrilmelerine neden oldu.
 
Lastikleri patlayan ve sürtünmeden dolayı araç yakıt deposu da parçalanan TIR, tüm bunlara  rağmen dorsesiyle birlikte hareket etmeye devam etti.
 
Birkaç metre sonra yolun karşı tarafına geçmekteyken ancak durabilen TIR’ın yakıtı yola boşalırken, , çeşitli yerlerinden yaralanan sürücü Turgut Karacan, 112 Acil Servis Ambûlansı ile Farabi Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
 
Olay yerine gelen emniyet ekipleri, TIR’ı dorsesiyle birlikte çektirerek , yolun trafiğe açılmasını sağladılar.
 
 haber; Mucip İzmir