Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kızılay genç Butik, GETÜ'de açıldı

Türk Kızılayı’nın üniversitelerde okuyan ihtiyaç sahibi gençlerin ayakkabıdan monta çoraptan gömleğe tüm ihtiyaçlarını karşılayarak bir ilke imza attığı ‘Kızılay Genç Butiğin yedincisi Gebze Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen törenle açıldı.

Kızılay genç Butik, GETÜ'de açıldı
10 Nisan 2015 - 16:14

Gebze Teknik Üniversitesi’nde okuyan ihtiyaç sahibi 3 bin öğrencinin yararlanması planlanan ‘Kızılay Genç Butiğin açılışı Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, GETÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba ile Kızılay Kocaeli Şube Başkanı T. Muzaffer Şişmanoğlu, Kızılay İstanbul Merter Şube Başkanı Ercan Tan, Kızılay Gebze Şubesi Başkanı Ertan Tunçel'in katılımıyla gerçekleşti.

Açılış öncesi konuşan GETÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Kızılay ile böyle güzel bir sosyal sorumluluk projesini yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi ve emeği geçenlere teşekkür etti. Kızılay Genel Başkanı Akar ise; Gebze Teknik Üniversitesini Türk Kızılay’ı ile yaptığı anlamlı işbirliğinden dolayı tebrik etti. Buralarda daha fazla projeleri hayata geçirmek istediklerini söyleyen Akar, genç butikten çok sayıda ihtiyaç sahibi öğrencinin faydalanacağına dikkat çekti. Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de birer konuşma yaparak Kızılay ve Gebze Teknik Üniversitesi yönetimini kutladılar ve butiğin açılmasına katkı sunan herkese teşekkür ettiler.GETÜ yerleşkesi içine açılan ‘Kızılay Genç Butiklerde Türk Kızılay’ı gönüllüleri ve öğrenciler gönüllü olarak çalışıyor. Merter Şubesi’nin Türkiye’nin önde gelen giyim firmalarından bağış olarak temin ettiği kullanılmamış birinci el giysiler mağazanın raflarında yer alıyor. Üniversite yönetimlerinin belirlediği ihtiyaç sahibi öğrenciler, beğendikleri giysileri bir alışveriş merkezinden alışveriş yapar gibi ve ücretsiz olarak alıyor.