Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Osmangazi'de okuma-yazma seferberliği başlatıldı

Osmangazi Mahallesi’nde okuma – yazma seferberliği başlatıldı. 15 Nisan’dan itibaren bu kurslara kayıt yaptıracak vatandaşlara yapılacak çekilişle beraber altın hediye edilecek.

Osmangazi'de okuma-yazma seferberliği başlatıldı
12 Nisan 2018 - 09:16
Osmangazi Mahallesi’nde okuma – yazma seferberliği başlatıldı. Osmangazi Mahallesi’nde bulunan okulların müdürleri ve okul aile birlikleri başkanları ile Darıca Halk Eğitim Müdürlüğü’nden gelen heyet ile Darıca Servet Çambol İlkokulu’nda buluşan Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş’a Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal de eşlik etti. Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, burada yaptığı konuşmada ‘’
TÜİK verilerinin bizlerle paylaşılması lazım. Bölgemizdeki okuma yazma bilmeyen insanlara ulaşmamız için bu bilgilere ihtiyacımız var. Mahallemizde 590 tane okuma yazma bilmeyen vatandaşımız var. Darıca genelindeki bu sayı ise toplam 4 bin kişi. 5 Şubat itibariyle Darıca’da 434 kişiye okuma yazma eğitimi verildi’’ dedi.
 
ALTIN HEDİYE EDİLECEK
Osmangazi’de kayıt yaptıracak olan vatandaşlara çekilişle altın hediye edilecek. 15 Nisan’dan itibaren Osmangazi mahallesinde bulunan 6 okuldan birine okuma yazma kursu için kayıt yaptıran vatandaşlara altın hediye edileceğini ifade eden muhtar Kenan Demirbaş, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.