Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hıfzı Topuz, Darıcalılarla bir araya geldi

Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği (DASİAD) 29 Ekim’de gazeteci-yazar Hıfzı Topuz’u ağırladı.

Hıfzı Topuz, Darıcalılarla bir araya geldi
31 Ekim 2016 - 08:06
Gerçekleştirilen seminere gösterilen ilgi gözlerden kaçmazken seminerde gazeteci-yazar Hıfzı Topuz’a büyük ilgi vardı. Seminere Darıca Kaymakamı Ömer Karaman da katıldı
 
BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ 
Başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği (DASİAD) 29 Ekim’de gazeteci-yazar Hıfzı Topuz’u ağırladı. Bayramoğlu Paradise İsland Otel’de gerçekleşen etkinlikte gazeteci-yazar Hıfzı Topuz Darıcalılarla bir araya gelerek unutulmaz bir seminer gerçekleştirdi. Oldukça ilgi gören etkinlik alkış alırken etkinliğe ilgi bir hayli fazlaydı. Cumhuriyet panelinde Darıcalılarla bir arada olan Topuz kitaplarını da imzaladı. 
 
ÇOCUKLAR DA KATILDI 
Darıca’da olmaktan dolayı memnun olan gazeteci-yazar Hıfzı Topuz, Cumhuriyet ile ilgili verdiği panelle Darıcalıların karşısına çıkarken gördüğü ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Çocukların ve gençlerin de katıldığı panelde kitaplarını imzalayan ve bol bol sohbet eden gazeteci-yazar Hıfzı Topuz, Cumhuriyet Bayramının değeri ve önemine dair verdiği seminer Darıcalılar tarafından dikkatle dinlendi.