Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sevgilisine kızdı, kendini vurdu

Darıca'da tartıştığı kız arkadaşını telefonla arayarak, buluşmak istediğini belirten, aksi halde intihar edeceğini söyleyen 19 yaşındaki M.C., sevgilisinin verdiği adrese gelmemesi üzerine göğsüne tabancayla tek el ateş ederek canına kıymak istedi.

Sevgilisine kızdı, kendini vurdu
13 Temmuz 2017 - 18:07

Daha önceden tartıştığı 16 Yaşındaki kız arkadaşı Ş.G.’ye dün gece saat 21.00 sıralarında telefonla arayarak Darıca Emek Mahallesi’ndeki boş bir arazide  buluşma teklifinde bulunan M.C., mutlaka görüşmeleri gerektiğini aksi halde intihar edeceğini söyledi.

Buluşacağı adreste beklemeye başlayan  M.C., Kız arkadaşının gelmemesi üzerine bir süre sonra beraberinde getirdiği tabancayı göğsüne dayayarak ateş etti.

Aradan geçen çok kısa bir süre sonra buluşma yerine gelerek arkadaşını kanlar içerisinde yerde yatar vaziyette bulan Ş.G, durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri intihar girişiminde bulunan M.C.’yi Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırırken burada yapılan ilk müdahalenin ardından M.C. daha sonra özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.