Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da otobüs durakları eksik!

Darıcalılar “Kış veya yaz aylarında sıcakta ya da yağmur yağdığında bizler o tabelaların altında mı otobüs bekleyeceğiz. Büyükşehir Belediyesi ve UKOME yetkilileri bu konuya acilen el atmalı. Duraklar Darıca’ya yapılmalı. Bizler üvey evlat değiliz” şeklinde konuştular.

Darıca'da otobüs durakları eksik!
03 Ağustos 2015 - 10:38
Darıca’da şehir içi otobüslerinin yolcu indirip bindirdiği duraklara özel araçların yaptığı parkların şehiriçi trafiğini aksattığını kaydeden Darıcalı vatandaşlar, özel araç sürücülerinden duyarlı olmalarını istediler. Darıcalılar “Kış veya yaz aylarında sıcakta ya da yağmur yağdığında bizler o tabelaların altında mı otobüs bekleyeceğiz. Büyükşehir Belediyesi ve UKOME yetkilileri bu konuya acilen el atmalı. Duraklar Darıca’ya yapılmalı. Bizler üvey evlat değiliz” şeklinde konuştular.
Vatandaşlar otobüs duraklarının belli olmamasından da dert yakınırken, ‘’Hangi yerde, hangi durak var bir bilgimiz yok. Otobüs şoförleri ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar ancak yine de durak tabelaları ya kıyıda köşede, ya da yıkılmış olarak yerlerde sürünüyor. Büyükşehir Belediyesi ve UKOME yetkilileri bu konuya acilen el atmalı” şeklinde konuştular.