Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bitse de rahatlasak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Dr. Zeki Acar Caddesi ile Eskihisar Caddesi bağlantı yolunu kapsayan ve hem bölgenin hem de D-100 ve otoyol ulaşımını rahatlatacak çalışmayı sürdürüyor.

Bitse de rahatlasak!
18 Ağustos 2015 - 10:48

Yüksek Hızlı Tren(YHT) üstgeçidi kuzey-güney bağlantı yollarının yapılacağı çalışma ile turizm tesisleri ve konut alanlarına gidecek vatandaşlar da rahat bir nefes almış olacak.

 

BAĞLANTI YOLU

Büyükşehir Belediyesi, Gebze ve Darıca ilçelerini kapsayan, ulaşımı kesintisiz hale getirip rahatlatacak bir çalışmaya daha imza atıyor. Gebze Dr. Zeki Acar Caddesi ile Eskihisar Caddesi bağlantı yolu adı altında başlatılan çalışma ile demiryolu nedeniyle bağlantıları aksayan mahallelere geçiş sağlanıp birçok önemli noktalara da daha rahat ve kesintisiz ulaşılabilecek.

 

D-100’E KESİNTİSİZ ULAŞIM

900 metre uzunluğunda olacak yol çalışması ile bölgedeki mahallelerden D-100’e bağlantı kesintisiz hale gelecek. Proje alanı çevresinde turizm tesislerinin bulunması nedeniyle de önem taşıyan çalışma ile Eskihisar sahil bölgesine, Topçular Vapur İskelesi’ne ulaşım da sağlanacak.

 

ULAŞIM RAHATLAYACAK

Gebze merkeze geçisin daha kolaylaşacağı çalışmalar kapsamında taş duvar imalatı, dolgu çalışmaları sürüyor. Yaklaşık 20 metre genişliğinde 4 şeritli olacak bağlantı yolundaki çalışmalar tamamlanınca, sadece çalışma yapılacak bölgenin değil, Kocaeli’nin ulaşımına kolaylık sağlanacak.