Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bayramoğlu plajları yaza hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında Kocaeli halkının plajlardan en güzel şekilde yararlanması için hazırlıklarını tamamladı.

Bayramoğlu plajları yaza hazır
16 Haziran 2015 - 10:19

Büyükşehir iştiraklerinden Belde A.Ş. tarafından işletilen Darıca Bayramoğlu Halk Plajı’ndan şezlongundan şemsiyesine, kumsalından otoparkına kadar tüm hazırlıklar yapıldı. Bayramoğlu plajı Belde A.Ş. tarafından bu yıl Kocaeli ve dışarıdan gelen yazlıkçılara hizmet verilecek. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen üst düzey vatandaş memnuniyeti nedeniyle bu yıl plajlardaki personel sayısı iki katına çıkarıldı. Darıca Bayramoğlu Halk Plajı’nda 600 şezlong ile 300 şemsiye tatilcileri bekliyor. Darıca Bayramoğlu’nda bu yıl da Kadınlar Plajı, bayanlara hizmet verecek. Bayramoğlu Halk Plajı’nda görevli 12 personelin 5’i bayan olarak belirlendi. Kadınlar Plajı’na 7 yaşından büyük erkek çocuklar da alınmayacak.

ŞEZLONG 5 TL, ŞEMSİYE 5 TL

Öte yandan her üç plajda da şezlonglar günlük 5 TL’den şemsiyeler ise yine günlük 5 TL’den kiralanabilecek. Tuvalet ücreti ise 1 TL olarak belirlendi. Yazlıkçılar soyunma kabinleri ve duşlardan ise ücretsiz yararlanacak. Plajlarda yaz boyunca Belde A.Ş. personelinin yanı sıra KOSKEM’in cankurtaranları ile Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, Sağlık İşleri, Çevre Temizlik ve Zabıta personeli görev yapacak.