Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sezai Ata, Cumhur İttifakı'nı Sahurda bir araya getirdi

Yirmi gün öncesine kadar Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu’nun Üyesi olan ve önümüzdeki günlerde yeniden belirlenecek listede yer almasına kesin gözle bakılan Sezai Ata, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Cumhur İttifakı üyelerini sahur programında bir araya getirdi.

Sezai Ata, Cumhur İttifakı'nı Sahurda bir araya getirdi
02 Haziran 2019 - 05:34

Sezai Ata, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay ve  Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve yönetimi, Ak Parti Meclis Üyeleri ile MHP Meclis Üyesi Fikrret Ağbaba’nın da aralarında bulunduğu Cumhur İttifakı’nın ilçedeki Üyelerini sahurda bir araya getirdi.

Dudayev’deki kendisine ait Kahve Deryası’nda konuklarına sahurda kahvaltı ikramında bulunan Sezai Ata, dostlarıyla bir arada bulunmaktan onur duyduğunu söyledi. Kahvaltının ardından yaptığı konuşmasında, Ramazan Ayının son günlerinde sahurda partilerle bir araya gelmeyi artık geleneksel hale getirdiğini söyleyen Sezai Ata, bundan sonraki yıllarda da kısmet olduğu sürece bu geleneği devam ettireceğini ifade etti. 

Başta, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP İlçe Başkanı Adem Emre Aygün olmak üzere konukların tamamı ise Sezai Ata’ya nazik daveti nedeniyle teşekkür ettiler.