Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Köprü, bayramda büyük ilgi gördü

İstanbul-İzmir Otoyolunun en önemli ayaklarından olan, Dilovası ile Yalova’yı birbirine bağlayan Osmangazi Köprüsü bayramda yoğun ilgi gördü.

Köprü, bayramda büyük ilgi gördü
08 Temmuz 2016 - 13:13
 30 Haziran’da Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Devlet erkanının katılımlarıyla açılan Osmangazi Köprüsü, Feribot çilesini bitirirken, uzun araç kuyruklarına neden oldu. Köprüde selfie çekmek isteyenlerin oluşturduğu suni trafik Tem Otoyolu’na kadar uzandı. Bayramda Osmangazi Köprüsü'nü merak edenler köprüye akın etti. Yaşanan yoğunluk nedeniyle köprüde trafik durma noktasına geldi. Osmangazi Köprüsü'nde bayramın ikinci günü de köprüyü merak edenler yoğunluğa neden oldu. Köprüyü görmek için gelenlerin selfie çekmek isterken durmalarını önlemek için polis ve köprüyü yapan firmanın görevlileri önlemlerini arttırdı. Bazı kişilerin araç ilerlerken kapıların üzerine oturarak fotoğraf çekmeleri dikkat çekti.
BAĞLANTI YOLLARI TIKANDI
Osmangazi Köprüsü'nde bayramın birinci günü olduğu gibi ikinci günü de köprüyü merak ederek gelenler yoğunluğa neden oldular. Köprünün Yalova istikametinde ulaşım güçlükle sağlanırken, Kocaeli istikametinde ise ulaşım daha rahat oldu. Köprüyü görmek için İstanbul, Yalova, Bursa, Sakarya ve Kocaeli'den gelenler, köprüye ulaşımı sağlayan bağlantı yollarında tıkanmaya neden oldular. Köprüye ulaşılmasıyla birlikte ulaşım yavaş sağlandı. Özellikle köprüde durarak selfie yapanların trafikte aksamalara neden olması üzerine polis ve köprüyü yapan Otoyol A.Ş'nin görevlileri önlemlerini arttırdı. Selfie yapanlara karşı yolda durmanın ve park etmenin cezasının ise 92 TL olduğunu belirttiler.