Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GESİAD'dan çok önemli imza!

Geçtiğimiz ay gerçekleştirdiğimiz Türkiye-ABD Yatırım ve Ticaret heyeti kapsamında ülkemize gelen Dünya Ticaret Merkezi Kentucky Başkanı Robert Brown ve beraberinde ki heyet GESİAD tarafından ağırlandı.

GESİAD'dan çok önemli imza!
18 Ekim 2012 - 09:25
 Geçtiğimiz ay gerçekleştirdiğimiz Türkiye-ABD Yatırım ve Ticaret heyeti kapsamında ülkemize gelen Dünya Ticaret Merkezi Kentucky Başkanı Robert Brown ve beraberinde ki heyet GESİAD  tarafından ağırlandı.
 
Bölgemiz de ki sanayi kuruluşlarında çeşitli temaslarda bulunan Dünya Ticaret Merkezi Kentucky Başkanı Robert Brown ve Kentucky Valiliği Globalleşme Başkanı Suhas Kurkanı, GESIAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zenginer  ile karşılıklı işbirliği protokolü imzaladı.
 
ORTAK HEYETLER ORGANİZE EDİLECEK
Bu kapsam da GESIAD tarafından 2013 Nisan ayında ABD Kentucky eyaletine bir ticaret heyeti organize edilmesine ve  birebir ikili iş görüşmeleri yapılmasına, karşılıklı ikili iş heyetlerinin ortak organize edilmesine karar verildi.
Türkiye'nin 2023 hedeflerini ulaşması için mutlaka ABD pazarına girmesi gerektiğini söyleyen GESIAD Başkanı Mehmet Zenginer, “ABD, dünyanın en önemli, en büyük pazarı.Her eyalet bir ülke gibi, her şeye ihtiyaç var. Burada var olmak istiyorsak farkındalık yaratmalıyız. Geçtiğimiz ay 53 kişilik bir  heyetle Kalifornia eyaletindeydik. Gezimiz son derece verimli geçti, önümüzde ki sene içinde ABD’nin farklı eyaletlerine sektörel geziler planlıyoruz, ” dedi.