Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

''Darıca'dan %70 'evet' oyu bekliyoruz!''

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, gazetemize yaptığı ziyarette, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ülke gündeminin bir numaralı gündem maddesi olan referandum ile ilgili konuşan Çakır, ‘’Darıca’dan %70 evet oyu bekliyoruz’’ dedi.

''Darıca'dan %70 'evet' oyu bekliyoruz!''
01 Şubat 2017 - 09:37
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, dün gazetemizi ziyaret etti. Yapılan ziyarette SKM Başkanı Ufuk Acay, İlçe Başkan Yardımcıları Gürhan Türk, Sezai Ata, Feramuz Sağlam, Meclis Üyesi Cafer Tayyar Demirdaş, Nene Hatun Mahalle Başkanı Cihan Kaya, İlçe Yöneticileri İsmail Karagülle, Mevlüt Kocagöz, Ak Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk ve yöneticileri Cengizhan Ramazanoğlu ile Melikşah Tosun da Milletvekili Çakır ve İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’a eşlik etti.
Önümüzdeki aylarda yapılması planlanan referandum öncesinde Kocaeli genelinde istişare ve alt yapı hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır “Şu an için ülke gündemimiz oldukça yoğun, Şubat ayı içerisinde Cumhurbaşkanımızın onayını alacağını tahmin ettiğim yeni Anayasa maddelerimiz ile ilgili olarak bizler şimdiden halkımızı bilgilendirmeye başlayacağız. Ak Parti Kocaeli Teşkilatları olarak gerekli istişarelerimizi yapıyoruz önümüzde ki hafta itibariyle Kocaeli genelinde ki çalışmalarımız başlayacaktır. Getirilecek olan yasa, meclisin çalışmasından daha da kaliteli. Her mahallede her yerde salonlarımız hınca hınç dolu. Bu çalışmaları ilçe bazında yapamayan partiler var.  Ak Parti’de görev alan almayan herkes bu toplantılara büyük bir istekle katıldı. Biz büyük bir aileyiz. Darıca’dan %70 evet oyu bekliyoruz” şeklinde konuştu.
 
FARABİ’DE BAŞKAN BIYIK’IN BÜYÜK EMEKLERİ OLDU
Farabi Devlet Hastanesi’nin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne çevrilmesinde Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın büyük desteklerinin olduğunu da ifade eden Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Sayın Bakanımız Fikri Işık’ın öncülüğünde, ilçe başkanımızın bu konuda büyük desteği ve emeği oldu. Kocaeli’de mevcutta olan bir eğitim araştırma hastanesi varsa 2.ci bir hastane açmak çok güçtü. Ancak herkesin bu konuda büyük emeği oldu’’ dedi.
 
BIYIK: HERKES SAHADA OLACAK
Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise yaptığı açıklamada ‘’Önümüzdeki günlerde son mahalle danışmamız olacak. Başbakanımız resmen sahaya iniyoruz dediğinde sahaya ineceğiz. Herkesin güçlü bir donanıma sahip olmasını istiyoruz. Baş aktörlerin haricinde herkes sahada olacak. Referandumu halkımıza anlatacağız’’ dedi