Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti'de Muzaffer Bıyık yeniden aday!

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, 17 Eylül Pazar günü yapılacak olan kongrede, yeniden aday olacağını açıkladı.

Ak Parti'de Muzaffer Bıyık yeniden aday!
22 Ağustos 2017 - 21:09
Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, bugün düzenlediği basın toplantısıyla, yeniden başkanlık için aday olacağını açıkladı. Başkan Bıyık’ı bu mutlu gününde partilileri ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yalnız bırakmadı. 
Ak Parti’de yaşanan kongre süreci ile alakalı Darıca’da bugün mevcut ilçe başkanı Muzaffer Bıyık’ın yeniden aday olması kesinleşti. Genel Merkez ve İl başkanlığının aldığı karara göre Başkan Bıyık, 17 Eylül’de yapılacak olan kongrede tek listeyle yeniden aday olacak. Genel Merkez’in ve İl Başkanlığının aldığı karar sonrası çok mutlu olduğunu ifade eden Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ‘’Ben kadere inanan birisiyim. 2009 yılında ilçe başkanlığına atanmam ile beraber partimizin her kademesiyle bir olduk. Belediye başkanımız, yöneticilerimiz, mahalle başkanlarımız ve partililerimizle beraber Darıca’da büyük zaferlere imza attık. 17 Eylül Pazar günü saat 09.00da  Adnan Menderes Kültür Merkezi’mizde kongremizi yapacağız. Tüm partililerimizi bu muhteşem demokrasi şölenine davet ediyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Cumhurbaşkanımızın her söylediği kelimelerin altına imzamızı atarız. Derdimiz Darıcamıza ve ülkemize hizmet etmek. Bana gösterilen teveccüh için herkese teşekkür ederim’’ dedi.
 
AYRINTILAR YARIN Kİ GAZETEMİZDE