Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gazeteci Yormaz, suç duyurusunda bulundu

Gebze’li gazeteci İrfan Yormaz, Atatürk’e sosyal medya aracılığı ile hakaret eden ve geçtiğimiz hafta partisindeki görevinden istifa eden AKP İnebolu Gençlik kolları başkanı Ferhat Küpoğlu hakkında Gebze Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Gazeteci Yormaz, suç duyurusunda bulundu
12 Haziran 2013 - 09:18
 Yormaz dilekçesini Gebze Cumhuriyet savcılığına teslim ettikten sonra Gebze Adliye binasının önünde yaptığı açıklamada 1 Haziran tarihinde Taksim Gezi Parkında başlayan ve yurt geneline yayılan eylemlere karşı reaksiyon veren Ferhat Küpoğlu isimli şahsın sosyal medya aracılığı ile yazdığı paylaşımda “ Gezi parkını da yıkarız, Anıtkabiri de Yakarız. Elhamdülillah” söylemi ile ilgili suç duyurusunun sonuna kadar takipçisi olacağını belirtti.
Yormaz, Özgürlüğümüzün ve istiklalimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda yapılan bu saldırının affedilemez olduğunu belirterek “ Bu bir zihniyet meselesidir. Söylerim. Ardından istifa ederim. Yok öyle bir şey. Bu densizin Bu Atatürk düşmanının en ağır cezaya çarptırılması konusunda Yüce Türk Adaletine güvenim tamdır” dedi.