Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çiler yeniden BALO'da!

2013 yılında faaliyetlerine başlayan Büyük Anadolu Lojistik Organizasyonlarında GTO Başkanı Nail Çiler, yapılan Genel Kurul’da yeniden yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Çiler yeniden BALO'da!
05 Eylül 2018 - 19:12
Büyük emeklerle kurulan BALO’nun kuruluşundan bu yana Gebze Ticaret Odası içerisinde yer alıyor. BALO’da hissedarlar arasında yer alan GTO, Başkan Nail Çiler ile birlikte her dönemde yönetim kurulunda temsil edilmeye devam ediliyor. BALO, lojistik sektörüne demiryolu ağırlıklı intermodal taşımacılık hizmeti sunuyor. 
BALO 2011 yılında Türkiye’nin çatı sivil toplum örgütü olan TOBB Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin öncülüğü ve katılımında, Türkiye’nin birçok yöresinden, oda, borsa ve organize sanayi bölgelerinin iştiraki ile 94 ortakla kuruldu ve yapılan sermaye artırımı ile birlikte 2014 yılından itibaren 118 ortağa ulaştı. Anadolu-Avrupa arasında haftada 3 karşılıklı blok tren çıkarılmakta ve haftanın her günü sevkiyat hedeflenmektedir. Doğu Avrupa için Macaristan’daki Sopron terminaline, Kuzey Almanya ve Benelux ülkeleri için Duisburg ve Orta Almanya için Ludwigshafen terminalleri ile Güney Almanya’da Giengen terminaline ulaşılmakta ve Duisburg-Tekirdağ arasında ihracatta 6 gün ve ithalatta 5 gün transit süre ile çalışılıyor.