Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bakan Işık'tan destek istiyoruz!

Yıllardır yapımı beklenen ve projesi hazır olan Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının dosyaları Maliye Bakanlığı’na iletildi.

Bakan Işık'tan destek istiyoruz!
01 Haziran 2016 - 09:29
Darıca’nın asayişinden sorumlu olan Darıca Emniyet Müdürlüğü, 2008 yılında ilçe olduktan sonra derme çatma olan eski karakol binasında hizmet vermeye devam ediyor. Fiziki şartları çok kötü olan binada hizmetler ise güçlükle yapılıyor. Emniyet teşkilatı, geçici olarak görülen hizmet binasında planlanandan daha uzun süre kaldı. Yetersiz koşullarda hizmet vermeye çalışan Darıca polisinin içinde olduğu durum, Darıcalı vatandaşları da rahatsız etmeye başladı. Yıllardır yapımı beklenen ve projesi hazır olan Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının dosyaları Maliye Bakanlığı’na iletildi. Darıca halkı, Maliye Bakanlığı’nın onayından sonra ihale edilmesi beklenen Darıca Emniyet Müdürlüğü binası için Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’tan destek istedi.
 
BAKAN IŞIK, DARICA İLE ÇOK YAKIN
Milli Savunma Bakanı olan Fikri Işık ise Darıca’ya hiç yabancı değil. Kocaeli Milletvekili olan Işık’ın annesi ve kardeşi de Darıca’da oturuyor. Darıca’ya özellikle eğitim alanında çok sayıda yatırım yaptıran Bakan Fikri Işık’ın Darıca’yı çok sevdiğini belirten Darıcalılar, emniyet müdürlüğü binasının işlemlerinin hızlanması için Bakan Işık’tan destek istedi.
 
BAYRAMOĞLU MAHALLESİ’NDE OLACAK
Bayramoğlu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Bayramoğlu Kavşağı’nda bulunan arsaya yapılacak olan Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü  binası, oplam 3 bin metrekare alana yapılacak.