Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tuzla Caddesi, 2013 programında!

Her yıl onlarca kazanın meydana geldiği Darıca Tuzla Caddesi’nde sevindirici bir gelişme yaşandı.

 Tuzla Caddesi, 2013 programında!
07 Kasım 2012 - 09:36
Her yıl onlarca kazanın meydana geldiği Darıca Tuzla Caddesi’nde sevindirici bir gelişme yaşandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Tuzla Caddesini 2013 programına alarak, çalışmaların Şubat ayında başlayacağını belirtti.
 
Darıca’da en fazla araç sirkülasyonunun yaşandığı 2 caddeden biri olan Tuzla Caddesi’nde hemen hemen her yıl  meydana gelen onlarca trafik kazası bir çok Darıcalıyı canından bezdirmişti. Tuzla Caddesi’nin, özellikle PTT Kavşağı ile Nenehatun Stadı arasında kalan bölümünde meydana gelen kazalarda sürücü hatalarının yanısıra yol genişliğinin de yetersiz oluşu üzücü durumların yaşanmasına neden oluyordu. Gazetemiz bu konuyla ilgili bir çok haber yapmış ve yetkililerin duyarsızlığından söz etmişti. 
 
SÖZÜ 2010’DA VERİLMİŞTİ!
9 Ocak 2010 tarihinde Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde 2010 ve 2011’i  ‘’Yatırım Yılı ‘’ olarak ilan eden  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  salonu  hınca hınç dolduran izleyicilere,’’2010-2011 Yatırım Yılı’’ projelerini aktarırken bu kapsamda Darıca’da 10 projenin hayata geçirileceğini müjdelemişti. Darıca’nın payına düşen ve ilçenin en büyük projelerden olan Tuzla Caddesi’ndeki  ‘’ Duble Yol Projesi’’ ise bir türlü başlatılamamıştı.
 
2013 PROGRAMINA ALINDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2013 programına yoğunluk olarak ilçemiz projeleri alınırken, bunlardan biri de Tuzla Caddesi Duble Yol Projesi oldu. Şubat ayında başlaması beklenen proje, birçok Darıcalıyı memnun ederken, Büyükşehir Belediyesi’nin, Darıca’nın giriş ve çıkışlarında yaşanan sıkıntıları da çözmek için Dal-çık projelerini önümüzdeki günlerde başlatacağı öğrenildi.