Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Manşetler parmağınızın ucunda!

Darıca’nın İlk İnternet gazetesi olan daricagazetesi.com.tr’ye artık iPhone’unuz üzerinden tüm fonksiyonları ile yenilenen yazılımıyla daha hızlı erişebilirsiniz.

Manşetler parmağınızın ucunda!
25 Mart 2013 - 09:25
 Darıca’nın İlk İnternet gazetesi olan daricagazetesi.com.tr’ye artık iPhone’unuz üzerinden tüm fonksiyonları ile yenilenen yazılımıyla daha hızlı erişebilirsiniz. Haberlerin eş zamanlı olarak yayında olacağı daricagazetesi.com.tr ,iPhone uygulaması ile siyasetten ekonomiye, spordan magazine, yazarlardan hava durumu, astroloji ve son dakika haberlerine kadar zengin bir içeriğe anında ulaşabilirsiniz.
Yenilenen iDarıca uygulamasına AppStore üzerinden DARICA kelimesini aratarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yeni uygulamamızda artık daricagazetesi.com.tr manşetleri anında parmağınızın ucunda. Uygulama ana sayfasında daricagazetesi.com.tr’da yer alan tüm flaş haberler, Darıca Gazetesi yazarları, ilgi çekici foto galeri, astroloji, hava durumu ve anlık ekonomi verilerine ulaşabilirsiniz. 
 
ALIŞKANLIKLARINIZI DEĞİŞTİRMEYİN
Bilgisayarınızda rahatça gezebildiğiniz haber görsel ve detayları iPhone haber yazılımlarında genelde sıkıcı ve dar bir alanda sergilenir. Kullanıcı arayüzleri habere rahatça ulaşımı zorlaştırır. gazetemiz bu sıkıntıları dikkate alarak altyapısını tümüyle yeniledi ve güçlendirdi.
 
MANŞETLER PARMAĞINIZIN UCUNDA
daricagazetesi.com.tr ‘da yer alan sürmanşet ve manşetlere eş zamanlı olarak ulaşabilir, parmağınızla sürükleyerek yeni haberlere geçiş yapabilirsiniz. Hareketli üst menüsü ile tüm kategorileri ve günlük yazarları takip edebilirsiniz. Ayrıca sürekli takip ettiğiniz yazarın yazı arşivine de ulaşabilir, beğendiğiniz yazısını facebook, twitter, e-posta ortamlarında paylaşabilirsiniz.
 
HABERLERE MOBİL YORUM YAZIN
daricagazetesi.com.tr  üyelik sistemindeki kaydınızla istediğiniz habere yorum bırakabilirsiniz. Üyelik sistemimiz Mobil ortamla da entegre edilmiştir. Bilgisayar başından ayrıldığınızda, güncel tüm haberleri takip edip yorumlamaya devam edebilirsiniz.
 
İLGİ ÇEKİCİ FOTO GALERİLER YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKTE
daricagazetesi.com.tr ‘da yer alan foto galerilere mobil ortamda yüksek çözünürlükle ulaşabilirsiniz. Üstelik resimler arası geçişte sadece parmağınızı hareket ettirmeniz yeterli. Beğendiğiniz fotoğrafı multi-touch özelliğiyle zoom'layıp detayıyla inceleyebilirsiniz.
 
RAKİPLERİ İLE UZAK ARA FARK
Kullanıcılara sunmuş olduğu fonksiyonlarla diğer gazete ve haber mobil uygulamaları ile uzak ara kalite farkını farkedecek, cep telefonunuzla sürekli daricagazetesi.com.tr ile olmanın keyfini yaşayacaksınız. Teknolojiyi yakından takip eden ve kaliteli, hızlı, şeffaf yayıncılık anlayışını mobil mecraya da taşıyan gazetemiz, Darıca halkından aldığı güç ile birlikte, basın meslek ilkeleri doğrultusunda okur beklenti ve isteklerini sürekli takip ederek, değişen koşullar ve teknolojinin sağladığı olanaklar çerçevesinde uygulamalar geliştirmektedir.