Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP'de ilk aday adayı Ahmet Odabaş oldu!

MHP Darıca Belediye Başkan Aday adaylığı için ilk başvuruyu yapan isim Ahmet Odabaş oldu. Aday adaylığı dosyasını MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün'e teslim eden Odabaş, amacının Darıcalılara hizmet olduğunu belirterek projelerinin çok ciddi olduğunu ifade etti.

MHP'de ilk aday adayı Ahmet Odabaş oldu!
09 Kasım 2018 - 09:04
Aday adaylığı dosyasını MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün'e teslim eden Ahmet Odabaş burada yaptığı açıklamada ''Elimdeki projelerden sonra genel merkezimizin beni aday göstereceğinden hiç şüphem yok. Salı günü il başkanımızla birlikte Ankara'ya gidip başvuru formlarımızı onaylatacağız.Burada önemli olan partimizin kazanmasıdır. Resmi süreç başladıktan sonra derhal çalışmalarımıza başlayacağız. Benim kapım herkese açıktır. Darıca'da ciddi rakiplerimiz olacak. Kimseyi küçümsemeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eğer ki genel merkezimiz beni aday göstermezse yine çalışmalara devam edeceğim. Çünkü ben Ülkücü hareketin bir neferiyim. Darıcamıza daima sahip çıkacağız. Şimdiden hepimize hayırlı olsun'' dedi.
 
AYGÜN; DARICA'YI KAZANACAĞIZ
MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ise yaptığı açıklamada ''Darıca bölgesini iyi tanıyoruz. O yüzden Darıca halkını ikna etmemiz hiç zor olmayacak. Adayımızın kim olduğu önemli değil, kim aday olursa olsun birlikte mücadele edeceğiz. İlk aday adaylığı başvurusunu Ahmet Odabaş yaptı hayırlı olsun. Halkımıza kendimizi ve projelerimizi iyi ifade etmeliyiz. İlçe yönetimi olarak bizlerin de projeleri var ve adayımız belli olduğun da kendilerine bu proje dosyasını teslim edeceğiz. Dersimize iyi çalıştık, bu seçimlerde Darıca'da kazanacağız ve Darıca'yı sahipsizlikten kurtaracağız'' dedi.
 
AHMET ODABAŞ KİMDİR?
Aslen Trabzonlu olan Ahmet Odabaş, 1976 yılında Sakarya / Karasu ‘da doğdu. 28 yıldır Darıca’da ikamet eden Odabaş, 1994 Gebze İmam Hatip Lisesi mezunudur. Evli ve dört çocuk babası olan Odabaş, 20 yıldır Alazan Makine Kimya’nın yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.