Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Özel İlim, Darıca'ya daha çok yatırım yapacak

2015-2016 eğitim-öğretim yılı içerisinde Darıca'da faaliyete giren Özel İlim Eğitim Kurumları, dün bölge gazetecileri kahvaltıda ağırladı. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun, Darıca'nın eğitim şehri olduğunu vurgulayarak, ileri ki zamanlarda Darıca'ya daha da çok yatırım yapacaklarını belirtti.

Özel İlim, Darıca'ya daha çok yatırım yapacak
15 Ekim 2015 - 10:18

Nevzat Coşkun, İsmail Keskin, Ömer Kurt, Halil Bulut, Mehmet Aytar, Talat Coşkun ve Çetin Malkoç olmak üzere 7 ortaklı kurulan Özel İlim Eğitim Kurumları dün düzenlenen kahvaltılı basın toplantısı ile bölge gazetecilerine tanıtıldı. 

Toplantıda konuşma yapan Özel İlim Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında ilk okul kademesinde eğitime başladıklarını, hedeflerinin önümüzdeki yıllarda kısa vade de ortaokul, orta vadede lise ve uzun vadede de üniversite kurmak olduğunu ifade ederek “7 değerli arkadaşımla eğitim alanında bu yola çıktık. Güzel bir oluşuma imza attık. Ekibimiz çok değerli arkadaşlarımızdan oluşuyor. Bu sene yeni açılmamız münasebeti ile fiyatlarımızı ortalamanın altında belirledik. Hedeflerimizden bir tanesi akademik başarıyı yakalayarak okulumuzu ilerleyen yıllarda daha iyi yerlere getirmek. Eğitimin yanı sıra öğrencilerimize vatan, millet sevgisini vermek. Sportif, sosyal ve müzik etkinliklerimizle öğrencilerimize daha kaliteli bir eğitim vermek çabasındayız. Öğrencilerimize günde 8 saat olmak üzere hafta da 40 saat eğitim veriyoruz. Bu sene milli Eğitim’den 186 öğrenci kontenjanı aldık. Hedefimiz önümüzdeki yıl bu kontenjanı 360’a kadar çıkarmak. Şuan toplam öğrenci sayımız 53. Önümüzdeki günlerde bu sayıyı 70-80’e çıkarmayı hedefliyoruz. Darıca, eğitim şehri bir ilçemiz. Bu ilçemize ileri ki zamanlarda daha çok yatırım yapacağız” diye konuştu.  Toplantı gazetecilerin sınıfları gezmesiyle son buldu.