Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Türkkan'ın Darıca'dan oy beklentisi yokmuş!

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan'ın danışmanı Tuğrul Eraç, Türkkan'ın Darıca'dan oy beklentisi olmadığını söyledi.

Türkkan'ın Darıca'dan oy beklentisi yokmuş!
20 Mayıs 2015 - 09:25

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat ile geçtiğimiz günlerde bir ziyaret surasında karşılaşan, MHP Kocaeli Milletvekili 2. Sıra Adayı Lütfü Türkkan'ın Danışmanı Tuğrul Eraç, Polat'ın, Gebze merkezdekilerin dışında kalan gazetelere neden ilan vermedikleri şeklindeki soruya tatmin edici bir cevap veremezken, prensip olarak böyle bir karara vardıklarını belirtti.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir'in de bulunduğu bir ortamda bu yöndeki sorularımızı cevaplandıran danışman Tuğrul Eraç, Lütfü Türkkan'ın sadece Gebze'deki gazetelere ilan verilmesini istediğini bu nedenle de böyle bir kararı aldıklarını ifade ederken, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat'ın,'' Peki Lütfü bey, Darıca'dan oy beklemiyor mu?'' şeklindeki soruya Eraç, '' Evet'' şeklinde cevap verme cesaretini gösterdi.

Kocaeli'nin üçüncü büyük ilçesi olup, yüz yirmi binin üzerinde seçmen sayısı bulunan Darıca'dan beklentileri olmadığını söyleyen danışman Tuğrul Erat'a, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde Darıcalılar'ın sandıkda nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor.

Geçtiğimiz Genel Seçimler'de 1. Sıradan milletvekili seçilerek Kocaeli'den tek başına meclise giren Lütfü Türkkan'a, bu dönem 2. sıranın verilmesi ve danışmanı Tuğrul Eraç'ın Darıca için ifade ettiği affedilemez gafı da buna eklenince, TBMM'nin kapılarının Türkkan'a bu defa tamamen kapanacak gibi gözüküyor !