Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Öğrenciler, Kızılay Darıca'ya akın etti; bilgilendirildi!

Darıcalı öğrencileri, Türk Kızılayı Darıca Şubesine akın ederek, Kızılayı’ı ziyaret ettiler. Türk Kızılay'ını çizgi filmlerle tanıyan minik öğrenciler, öğretmenler ve veliler keyifli anlar yaşarken, Kızılay'ı da yakından tanıma fırsatı buldu.

Öğrenciler, Kızılay Darıca'ya akın etti; bilgilendirildi!
08 Kasım 2012 - 09:39
 Kızılay Haftası, Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de kutlanmaya devam ediyor. Özel Çırağan Anaokulu, Özel Hisar Anaokulu, Namık Kemal İlokulu, Aslan Çimento Lisesi, STFA Lisesi, Darıca Aslan Çimento İlkokulu öğrenciler, Türkiye Kızılay Derneği Darıca Şubesi yetkililerinin Şube  konferans salonunda düzenlediği etkinliklerde, kurumu tüm yönleriyle tanıdılar.
Anaokulu, ilokul, ortaokul ve lise öğrenciler yanlarında getirdikleri hediyeleri Kızılay’ yetkililierine verirken,  'Kızılay Haftası'nın önemini anlatan atasözleri ve makaleleri de ilgiyle dinlendi. Kızılay’ın ne demek olduğunu, Türk Kızılay'ını kurum bünyesinde aktif olarak görev yapan ekiplerinden öğrenen öğrencilere ayrıca çizgi filmle anlatım yapılarak, minik öğrencilerin keyifli anlar yaşamasını sağladılar.
'Kızılay Haftası' kutlamaları ile ilgili olarak genel bir değerlendirmede bulunan Kızılay Darıca Şube Müdürü İlhami Demirci, sadece yurt içinde değil dünyanın dört bir yanında yardım eli arayanların adeta can simidi olan Kızılay'ın önemine dikkati çekti. Demirci, destekleri nedeniyle tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.