Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'ya yeni ekmek kapısı

Sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan Terzioğlu İnşaat A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Elite Oteller zincirinin sahibi Fadıl Terzi, Darıca’da önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan yeni otelinde yüzlerce kişiye iş imkanı sağlayacak olmanın gururunu yaşıyor.

Darıca'ya yeni ekmek kapısı
19 Kasım 2014 - 09:00
Turizm otelcilik, yeme-içme, eğitim ve inşaat sektöründe lider rolü üstlenen Elite Grubu’nun, Kocaeli’nin İstanbul’a açılan kapısı olan Darıca’da yapacağı, bölgenin ilk ve tek 5 yıldızlı otel inşaatın bitmesine az bir zaman kala, başta Darıca olmak üzere, Gebze, Çayırova ve Dilovası’nda yaşayan yüzlerce vatandaşımız burada iş sahibi olacak.
Turizm sektörüne 2000 yılında önce Élite Hotel Küçükyalı ile giriş yapan Terzioğlu İnşaat, oteller zincirine bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli’nin en güzel ilçelerinden olan Darıca’da deniz kenarında 18 dönüm arazi üzerine kurulan yeni otel inşaatının çalışmaları hummalı şekilde devam ediyor.
 
YAKLAŞIK OLARAK BİN KİŞİ EKMEK YİYECEK
Özellikle Gebze ve çevre illeri ile  Darıca’ya  yeni bir soluk getirecek olan otel için, Terzioğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Terzi, Darıca Elite’nin körfezin en iyi manzaralarına sahip bir otel olduğunu da ifade etti.
Körfez üzerine kurulacak köprüye de yakın olması nedeniyle Yalova`ya da hitap etmesi ve İstanbul`un yanı başında olması nedeniyle Darıca’nın seçildiğini belirten  Terzioğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı M. Fadıl Terzi, beş yıldızlı hizmet anlayışlarını, yüzde 100 misafir memnuniyeti bakış açılarını Darıca’ya da taşıyacaklarını söyleyerek, ‘’ Bu otelimizde en az İki Yüz personel istihdam etmeyi planlıyoruz, bunun anlamı ise aileleri ile birlikte yaklaşık olarak bin kişi ekmek yiyecek. Biz bunun mutluluğunu yaşıyoruz’’ dedi.
 
BÖLGE ESNAFINA DA ÖNEMLİ KATKI SUNACAK
Yüzlerce kişiye sunulacak olan iş ve aş imkanlarının yanı sıra, otel için yapılacak olan gıda, temizlik tekstil, elektrik, elektronik  ürünleri ve diğer sarf malzeme alımları nedeniyle  bölgedeki esnafın da bu durumdan olumlu olarak etkileneceği belirtiliyor. Diğer yandan, dünya mutfaklarının da bu vesileyle Darıca’ya taşınacağı ifade edilirken, alanlarında, ünlü birçok aşçının da görev alacağı otelde dünya yemekleri ile Türk yemeklerinin en lezzetli çeşitlerinin sunulacağı belirtildi.