Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı öğrenciler, Farabi'de satranç turnuvası yaptı!

Darıca Faik Şahenk İlkokulu 2.sınıfında okuyan ve satrançça gönül vermiş minik öğrenciler Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sürpriz bir ziyarette bulundular.

Darıcalı öğrenciler, Farabi'de satranç turnuvası yaptı!
25 Şubat 2019 - 08:21
Hastane Başhekimi Doç.Dr. Mustafa Güneş bu güzel öğrencileri kendi makamında ağırlayarak onlarla birlikte ufak bir satranç turnuvası da yaptı. 
Bu güzel ziyarete İdari ve Mali İşler Müdürü Cebrail Kuru ve Hastane Başhekim yardımcıları da katıldı ve öğrencilere armağanlar vererek onların mutluluğuna katkı sağladılar.
Hastane Başhekimi Doç.Dr. Mustafa Güneş bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu tür güzel organizasyonlara her zaman kapılarının açık olduğunu dile getirdi. 
Ayrıca hepsi ile tek tek ilgilenerek güzel bir sohbet havası da yaşattı. Meslek seçimlerini öğrenirken yazar olmak isteyen öğrenciye de kendi kaleme aldığı “ Gönülden Düşenler” isimli şiir kitabını hediye ederek yaşamı boyunca kendisine başarılar diledi.
Öğrencilerin öğretmenleri yaptığı açıklamada ise “Satranç öğretmeyi amaçlayan bu projeye ile bir çok öğrencimize ulaşmayı hedefliyoruz. Resim, müzik, matematik gibi satranç da çocukların gelişmesinde önemli enstrümanlardan biri. Çocukların yeteneklerinin yüzde yetmişi bu çağlarda gelişiyor. Proje düşünme becerilerinin gelişmesi, zihinsel gelişim açısından çok önemli. Bundan dolayı bu projeye okul yönetimimiz olarak da gerekli önemi veriyoruz”. Ayrıca bizi burada en güzel şekilde misafir eden başta başhekimimiz Doç.Dr.Mustafa Güneş olmak üzere tüm hastane yönetimine teşekkürlerimizi sunarız ifadelerini kullandılar.