Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yakup Törk, eşi ve çocuğuyla başvurdu

Darıca’nın genç ve başarılı işadamlarından biri olan ve geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı olan Yakup Törk, 1 Kasım erken seçimlerinde CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı oldu. Törk, aday adaylığı başvurusunu eşi ve çocuğuyla birlikte yaptı.

Yakup Törk, eşi ve çocuğuyla başvurdu
07 Eylül 2015 - 11:05
 CHP’de 1 Kasım erken seçimleri için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Darıca’nın sevilen işadamlarından biri olan İnşaat Mühendisi Yakup Törk de CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu. CHP Genel Merkezi’ne başvuru dosyasını teslim eden Yakup Törk’ü eşi ve çocuğu da yalnız bırakmadı. Törk, geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. Eşi ve çocuğuyla aday adaylığı başvurusunu yapan Yakup Törk, yaptığı kısa açıklamada Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacı olduğunu belirterek partisinin iktidara gelmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.
 
YAKUP TÖRK KİMDİR?
1981 Darıca Kazım Karabekir Mahallesi’nde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini 60.yıl İlköğretim Okulu’nda, lise öğrenimini ise Darıca Lisesi’nde tamamladı. 2004 yılında Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. Hemen inşaat işine atıldı. İlbeyoğluMühendislik’in yöneticisi. 2010 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Yerel yönetimler Akademisi`’ne katıldı. 2011 yılında Diyalog İletişim Akademisi’nde doğru, etkileyici, güzel konuşma ve insan ilişkileri seminerlerine katıldı. 2011yılında GYTE’de işletme dalında yüksek lisans yaptı. 30 Mart Yerel seçimlerinde CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Evli ve bir çocuk babasıdır.