Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AH SEDAŞ AH!

Darıca’nın çeşitli caddelerinde ve sokaklarında yol ortasında bulunan direkler tehlike saçıyor. Gebze başta olmak üzere çeşitli ilçelerde elektrik direklerini yer altına alan Sedaş, Darıca’da elektrik direklerini kaldırmıyor.

AH SEDAŞ AH!
22 Kasım 2012 - 07:04
 Darıca’nın çeşitli caddelerinde ve sokaklarında yol ortasında bulunan direkler tehlike saçıyor. Gebze başta olmak üzere çeşitli ilçelerde elektrik direklerini yer altına alan Sedaş, Darıca’da elektrik direklerini kaldırmıyor. Vatandaşların oldukça şikâyet ettiği bu konuda Sedaş yetkilileri sessiz kalırken, Darıca’da elektrik direklerinin kaldırılarak yer altına alınması isteniyor.
 
SÜREKLİ ELEKTRİK KESİNTİLERİ!
Yarattığı sorunlarla bölge gündeminden düşmeyen Sedaş’tan vatandaşlar oldukça şikayetçi. Elektrik direklerinin yanı sıra Darıca Bağlarbaşı Mahallesi başta olmak üzere bir çok mahallede sürekli elektrik kesintilerinin meydana geldiğini söyleyen vatandaşlar; “ Sedaş faturanın günü geçtiği anda elektriklerimizi kesiyor. Fakat bunun karşılığında sorunsuz bir hizmet sunmuyor. Sürekli elektrik kesintileri yaşıyoruz. Bazen kesilen elektrikler saatlerce açılmıyor. Yetkililer artık bu duruma çare bulmalı. Sedaş başına buyruk hareket ediyor” dedi.