Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze Belediyesi'nde o müdür açığa alındı

Gebze Belediyesi'nde beklenen oldu. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk hakkında yaptığı çirkin paylaşımlarla eleştiri oklarının hedefinde olan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mevlüt Akbulut konusunda önemli bir gelişme yaşandı.

Gebze Belediyesi'nde o müdür açığa alındı
30 Aralık 2019 - 14:34

 Büyükgöz, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda Akbulut'un açığa alındığını belirtti. İşte o açıklama; "Gebze Belediye Başkanlık Makamından bildirilmiştir. Geçtiğimiz günlerde yazılı ve görsel basında yer alan haberlerde bahsi geçen, kurumumuz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mevlüt Akbulut’un sosyal medya hesabından, Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında, 5816 Sayılı kanuna aykırı paylaşımda bulunduğu tespit edilmiştir.

"YASAL İŞLEM BAŞLATILMIŞTIR"
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında hakaretamiz bu paylaşımların kurumumuz tarafından da kabul edilmesi imkansızdır. Bu kabul edilemez olay nedeniyle harekete geçen Gebze Belediyesi Başkanlık Makamı talimatıyla; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mevlüt Akbulut, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 125. Maddesi E/k bendi gereğince, açığa alınarak hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."