Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aslan parçaları! 0-2

3. ligde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Darıca GB, zorlu Payas deplasmanından Cafercan ve Özer'in golleriyle 2-0'lık galibiyetle dönüyor.

Aslan parçaları! 0-2
26 Şubat 2017 - 13:55
3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Darıca GB, deplasmanda karşılaştığı Hatay ekibi Payas Belediyespor'u 82. dakikada Cafercan ve 87. dakikada Özer'in attığı gollerle 2-0 mağlup etti.   Maça her iki takımda tutuk başladı. Temsilcimiz Darıca GB aradığı poziyonları 25. dakikadan sonra bulmaya başlarken, ilk yarı 0-0'lık skor ile sona erdi. ikinci yarıda baskın olan takım ise Sarı- Yeşilli ekibimizdi. Temsilcimiz Darıca GB, aradığı golü 82. dakikada buldu. Takımın yıldız ismi Cafercan çaprazdan harika bir vuruşla ekibimizi 1-0 öne geçirdi. 87. dakikada ise sahneye golcü oyuncu Özer çıktı. Aziz'in vuruşunda top kaleciden sekti, Özer tamamladı: 2-0. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Darıcamız Payas Belediyespor 2-0 mağlup ederek puanını 49'a çıkardı. 
 
DARICA İÇİN HATAY'A GİTTİLER
Darıca GB'ye destek vermek için Hatay'a giden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk, Darıca GB Başkan Yardımcısı Abdullah Örs, Darıca GB'li yöneticiler Lokman Demirtaş, İbrahim Pilavcı ve Mücahid Vural, galibiyetin ardından soyunma odasında büyük coşku yaşadılar. Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk gazetemize yaptığı açıklamada ''Bu ligin tartışmasız en iyi takımıyız. Allah'ın izniyle bu maçtan da galibiyetle döndük. Şimdi önümüzde sahamızda ağırlayacağımız 2 önemli Sakarya ve Elaziz maçları var. Bu takım bu sene şampiyon olacak. Kimsenin kuşkusu olmasın'' dedi.