Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YASDER'den bayram sevinci kermesi

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YASDER) tarafından düzenlenen Bayram Sevinci kermesi  törenle açıldı.

YASDER'den bayram sevinci kermesi
01 Haziran 2018 - 19:05
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve çok sayıda davetlinin katıldığı kermese veliler ve vatandaşlar  büyük ilgi gösterdi.  Kermes de ayrıca Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin çalışmalarının yer aldığı resim sergisi de açıldı.
Darıca Barış Ortaokulu’nda düzenlenen kermes hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Kudret Sekban, hayırseverlerin ve dernek üyelerinin destekleriyle gerçekleştirilen kermeste elde edilecek gelirin bir bölümünün ortaokulun ihtiyaçlarının karşılanacağını diğer bölümü ile de dernek tarafından burs verilen öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için harcanacağını ifade etti. Sekban, kermese destek veren katkı sunan herkese teşekkür etti.
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman da, ‘’ bayram öncesi açılan kermese ilginin çok önemli olduğunu ifade ederek  emeği geçen herkese ve öğrencilerimize destek olmak için gelen vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" diye konuştu. Okul Müdürü Recep Duman da dernek yöneticilerine ve kermesin açılışına katılan davetlilere teşekkür etti.
Açılışın ardından kermesi gezen davetliler, kermesin hayırlı olmasını dilediğinde bulundu.