Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Derelioğlu; Bize güvenin, bize inanın!

2. Lig’deki temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, çok kaliteli, karakterli ve özverili futbolculara sahip olduğunu kendilerinin de sağlayacağı özgüvenle başarılı olacaklarını söyledi.

Derelioğlu; Bize güvenin, bize inanın!
26 Ekim 2018 - 11:12
Teknik Direktör Oktay Derelioğlu bölge spor muhabirleriyle bir araya geldi. Darıca Belediyesi Teras Sosyal Tesislerinde sportif direktör Hakan Menekşe, Medya Sorumlusu Murat Deveci’nin de katıldığı toplantıda konuşan Oktay Derelioğlu, 2 hafta önce göreve geldiklerini, biri deplasman olmak üzere 2 maçtanda galip gelmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek her hafta daha da üstüne koyarak daha iyi olacaklarını söyledi.
Derelioğlu şöyle devam etti; ‘’En iyisini düşünen teknik adamım, bunun için de zaman ve birliktelik gerekiyor.  Biz çok iyi bir takıma sahibiz neden şampiyon olmayalım? Bunun içinde başta taraftarlarımız olmak üzere herkesin desteğine ihtiyacımız var. 2 haftadır takımla beraberim görüyorum ki çok iyi karakterli, yetenekli ve özverili oyunculara sahibim, bunu da son oynanan Bugsaşspor maçında verdikleri mücadeleyi hep birlikte gördük. Bizim teknik ekibimizle yapacağımız şey onlara özgüven kazandırmak. Bu inanç ve çalışma ile başarıya ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Bize güvenin bize inanın. Burada futbolcularımın yanısıra taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Taraftarlarımızın son maçta son dakikaya kadar verdikleri destek muhteşemdi taraftarlarımıza teşekkür ediyorum ancak tribünler daha dolu ve coşkulu olmalı. Böylece hep birlikte başarıya ulaşacağız. Hedeflerimiz çok büyük ancak bu da uzun vadeli çalışma gerektiriyor.’’
Sportif Direktör Hakan Menekşe de kulübün daha profesyonel, daha kurumsal olması yönünde hedeflerinin bulunduğunu, uzun vadeli çalışmalar arasında 15 bin kişilik yeni stad ile altyapı takım ve tesisler için projeler yer aldığını vurguladı.