Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Marmara Belediyeler Birliği, Balıkesir'de toplandı

Marmara Belediyeler Birliği 2018 yılı Olağan II. Meclis Toplantısı, 7 Ekim 2018 Pazar Balıkesir’de gerçekleştirildi.

Marmara Belediyeler Birliği, Balıkesir'de toplandı
09 Ekim 2018 - 09:32
Marmara Belediyeler Birliği 2018 yılı Ekim ayı  Encümen Toplantısı MBB ve İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın katılımıyla yapıldı.
 
2019 yerel seçimlerinden önceki son meclis toplantısında konuşan MBB ve İBB Başkanı Mevlüt Uysal “Başarılı ve dolu dolu bir beş yılı geride bırakmak üzereyiz. Birlikte üretmenin, emek vermenin, ter dökmenin meyvelerini topladığımız bir dönem geçirdik” dedi.
 
İLİMİZİ KARABACAK TEMSİL EDİYOR
Marmara Belediyeler Birliği 2014 Yılı Olağan 1. Genel Kurul Toplantısı’nda Marmara Belediyeler Birliği Encümen üyeliğine seçilen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak toplantıda ilimizi temsil ederken, toplantıdan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Karabacak, geride kalan 5 yıllık süreçte önemli kararlara imza attıklarını ifade ederek,” bölgesel ölçekte, Türkiye’nin en eski ve kapsamlı bölgesel belediyeler birliği olan Marmara Belediyeler Birliği uzlaşma ve birlikte çalışma kültürünün oluşmasında ve belediyeler arasında işbirliğinin gelişmesinde önemli roller üstlenmiştir. Bizler de Encümen üyesi sıfatıyla 5 yıllık süreçte bölgemiz adına önemli kararlara imza attık.” diyerek alınan kararların hayırlara vesile olmasını temenni etti.