Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sizlerle gurur duyuyoruz!

Bulgaristan'da yapılan Avrupa Gençler Karete Şampiyonası'nda 5. kez Avrupa Şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcularından Eray Şamdan ve Genç Kızlar kategorlsinde Avrupa ikincisi olan Meryem Mazlum ve Ayca Düzgel için Darıca protokolü tarafından bir kutlama yemeği düzenlendi.

Sizlerle gurur duyuyoruz!
22 Şubat 2017 - 09:52
Darıca Teras Restaurant'ta düzenlenen yemeğe Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca GB ve Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Öztürk, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mücahid Vural, Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Karete Antrenörleri Adnan Şamdan ve Ahmet Akçay ile sporcuların aileleri katıldı. 
 
TRANSFER OLMUŞLARDI
Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, atletizmin ardından karate sporunda da dev bir adım atarak Dünya Şampiyonu Milli Karateci Eray Şamdan’ın da aralarında bulunduğu 60 sporcuyu bünyesine katmıştı. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü bünyesinde ilk şampiyonalarına çıkan sporcularımız Eray Şamdan Avrupa birincisi olurken, Meryem Mazlum ve Ayca Düzgel de Avrupa İkincisi oldu. 
 
ÖZTÜRK: GURUR DUYUYORUZ
Darıca Teras Restaurant'ta düzenlenen kutlama yemeğinde konuşan Darıca GB ve Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Öztürk, sporcularını kutlayarak, ''Sizlerle gurur duyuyoruz. Bu şampiyonadan birinci ve ikinci olarak dönmeniz bizleri oldukça mutlu etti. Bizler daima sizin yanınızdayız. İnşallah 2020'de düzenlenecek olan Olimpiyatlarda sizlerden hem bizim hem ülkemiz adına altın madalyalar bekliyoruz. Eray, Meryem ve Ayca kardeşlerimi kutluyorum. Onlara güvenen ailelerini kutluyoru, hocalarımızı kutluyorum. Biz Darıca ailesi olarak her zaman sizlerin yanındayız. Bizlere desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Başta Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak olmak üzere, Darıca Kaymakamımız Ömer Karaman'a ve tüm Darıca ailesine teşekkür ederiz'' dedi.
 
KARABACAK'TAN MÜJDE
Darıca GB ve Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Öztürk'ten sonra konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise yaptığı konuşmada ''Ben yıllardır spora gönül veren bir belediye başkanıyım. Spor bizim için önceliklerimizden biri. Amatör spora her zaman destek veriyoruz. Kulübümüzde Atletizm'den sonra Karete branşını da açtık. Açacağımız diğer branşlarla beraber Darıca, sadece ülkemizde değil, tüm dünya kamuoyunca konuşulacak. Devşirme sporcularla alakalı ülkemizde sözde lokomotif görevi görmesi adına getirilip yabancı sporculara çok büyük imkanlar sağlayıp kendi çocuklarımızı görmezden gelenlere burdan sesleniyoruz. Bakın sahip çıktığınızda bu ülkenin gençleri burada milli forma için her şeyi yapıyorlar diyoruz. Her zaman spora ve sporcuya katkı sunacağız. Sporcularımla gurur duyuyorum. Adnan Hocamıza ve ailelerine de büyük bir teşekkür ediyorum. 2020 Olimpiyatlarında Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü'nden en az 3-4 sporcunun orada mücadele edecek olmasından büyük bir keyif duyuyorum. Oradan elde edilecek madalyalar bizim için muhteşem olacak. Buradan sizler aracığıyla bir müjde daha vereceğim. Darıca Yalı Mahallesi'nde yaptığımız İskele Restaurant ve Cafe'yi Darıca Eğitim ve Spor Kulübü'ne tahsis ettik. Artık sporcularımız için ciddi bir gelir elde edilecek. Sporcularımızın başarılı olmasında katkı duyan herkese çok teşekkür ediyorum'' dedi.
 
KAYMAKAM KARAMAN: HER ZAMAN YANINIZDAYIM
Programda son olarak konuşan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise, ''Spor şehri Darıcamıza bu büyük başarıları kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcularından Eray Şamdan ve Genç Kızlar kategorlsinde Avrupa ikincisi olan Meryem Mazlum ve Ayca Düzgel kardeşlerimizle gurur duyuyorum. Her zaman sizin yanınızdayım. İlçemizde 45 bin genç var. Spora sahip çıkan bir belediye başkanımız var. Mustafa Öztürk kardeşimizin destekleri için büyük teşekkür ediyorum'. İnşallah olimpiyatlardan altın madalyalarla dönersiniz. Sizlere teşekkür ediyorum' dedi.  Darıca protokolü daha sonra sporcularımızla beraber kutlama pastası kesti.