Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"Gözün arkada kalmasın" projesine Darıcalı öğrenciler damga vurdu!

"Gözün arkada kalmasın" projesi kapsamında "Vatan sevgisi" konulu ilk, orta ve liseler arası yarışmalarda dereceye giren ve İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde başarı ile görev yapan personellere törenle ödülleri takdim edildi

"Gözün arkada kalmasın" projesine Darıcalı öğrenciler damga vurdu!
06 Aralık 2018 - 08:12
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Kocaeli Polis Eşleri Derneği tarafından yürütülen "Gözün arkada kalmasın" projesi kapsamında "Vatan sevgisi" konulu ilk, orta ve lise’ler arası yarışmalarda dereceye giren ve İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde başarı ile görev yapan personellere Polis Evi Sosyal Tesislerinde yapılan törenle ödülleri takdim edildi.
 
ÖĞRENCİ KATEGORİLERİ
Resim kategorisinde Gölcük Rottterdam İlkokulu’ndan Eymen Gültepe 1’inci, Namık Kemal İlkokulu’ndan Zehra Sarıyurt 2’inci, Şehit İshak Öztürk İlkokulu’ndan Zeynep Hilal Yıldırım ise 3’üncü oldu. Şiir kategorisinde ise birinci Darıca Fen Lisesi’nden Elif Uzun, Körfez Atatürk Anadolu Lisesi’nden Merve Yılmaz ikinci, Akçakoca Atatürk Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Beyzanur Boz ise üçüncü oldu. Öğrencilerin yarıştığı son kategori olan kompozisyon yarışmasında birinci Karamürsel Bekir İlhami Fatma N.Calp Ortaokulu’ndan Feyza Bezgin, ikinci Dürdane Özdilek Ortaokulu’ndan Burhan Faruk Aslan, üçüncü ise Ulaşlı Nuri Bermek İlkokulu’ndan Mete Yazıksız üçüncülüğü kazandı. Kategorilerin dışında öğrencilerden Defne Demirci mansiyon ödülüne layık görüldü.