Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Yarı Maratonu iptal edildi

Ankara'daki tren garı önünde meydana gelen ,86 kişinin öldüğü ve 186 kişinin yaralandığı terör saldırısı sonrası Uluslararası 5.Darıca Yarı Maratonu iptal edildi.

Darıca Yarı Maratonu iptal edildi
10 Ekim 2015 - 23:14

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak , “öncelikle Ankara'da meydana gelen ,86 kişinin öldüğü ve 186 kişinin yaralandığı terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet , yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, bütün milletimize de başsağlığı diliyorum.

Birlik ve beraberliğimize, ülkemizin huzuruna kasteden bu alçakça saldırıyı şiddetle kınıyorum. İnanıyorum ki milletçe bu saldırı karşısında göstereceğimiz dayanışma ve kararlılık, teröre vereceğimiz en anlamlı cevap olacaktır.Bu terör olayı sonucu 11.10.20115 tarihinde yapacağımız Uluslararası 5.Darıca Yarı Maratonu’nu iptal etmiş bulunuyoruz.Bir kez daha bu terör saldırısını şiddetle kınıyor ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet , yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, bütün milletimize de başsağlığı diliyorum.