Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Saadet'de Çetinkaya, yeniden başkan seçildi

Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı’nda geçtiğimiz ay il Başkanı tarafından yeniden ataması yapılan Selim Çetinkaya, Pazar günü gerçekleştirlen Genel Kurul’da bu defa seçilerek yeniden başkan oldu.

Saadet'de Çetinkaya, yeniden başkan seçildi
17 Şubat 2020 - 02:43

Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde pazar günü gerçekleştirilen 4. Olağan Kongresinde Saadet Partisi ilçe Teşkilatı Başkanlığı’na Selim Çetinkaya yeniden getirildi

 Genel Başkan Yardımcısı Avukat Bülent Kaya, Saadet Partisi GİK Üyesi Recep Sarıdoğan, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, , Saadet Partisi Kocaeli eski il başkanı Nurettin Çelik, ile partili, partisiz çok sayıda davetli katıldı

 

ÇETİNKAYA: HER KONGRE BİR BAŞLANGIÇTIR

Kongrede Divan Başkanlığı’na Halit Şengül, seçilirken, konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Selim Çetinkaya,  “ 4. Olağan Kongrelerinin hayırlara vesile olmasını dilerken, 54. hükümetin başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının dokuzunca ölüm yıldönümünde kendisini minnetle andıklarını söyledi.

Her kongrenin aynı zamanda bir başlangıç olduğunu da sözlerine ekleyen Çetinkaya, Genel Kurulun bitmesiyle birlikte Darıca’da yeni bir başlangıcın olacağını kaydetti. Darıca’da herkesin huzuru ve mutluluğu için mücadelelerine devam edeceklerini söyleyen Saadet Partisi ilçe başkanı Selim Çetinkaya, kaynakları halka da sorarak tasarruflu bir şekilde kullanacaklarının altını çizdi.

Darıca’daki dernek ve STK’lar ile derneklere de seslenen Çetinkaya, Darıca’da yapılan yanlışlara hep birlikte dur demeleri gerektiğini ifade ederek, ‘’  Muhtarlarımız da birlik içerisinde olup devletimizin imkanlarını vatandaşlarımıza getirmelilerdir. Yeni bir Türkiye ve Darıca’nın kurulması için Darıca Belediyesi’nin partimize kazandırmak keyfilik değil mecburiyettir” dedi. 

 

MUZAFFER BIYIK, RAKİBİZ AMA EBEDİ DOSTUZ

Saadet Partisi’nin İlçe Kongresi’ne davetli olarak katılan  Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise yaptığı konuşmasında, Saadet Partisi ile siyasi rekabet içerisinde olduklarını, ancak bunun yanısıra ebedi de dost eskort izmir olduklarını hatırlatarak, kırmadan dökmeden gök kubbe altında hoş bir seda bırakmak gerektiğini istediklerini kaydetti.

 

İL BAŞKANI MUTLU; DARICAYI KAZANACAĞIZ

 Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu ise konuşmasında Darıca Belediyesi’ni kazanacaklarını, ancak bunun gerçekleşmesi için de tüm partililerin İlçe Başkanı  Selim Çetinkaya’ya destek vermeleri gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından seçime tek liste ile giren Selim Çetinkaya, geçtiğimiz ay ki yapılan atamasını bu defa partililerin kullandığı oylarla seçilerek  Saadet Partisi’nin Darıca İlçe Başkanı oldu.