Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Polis otosu önce yayaya, sonrada dükkana çarptı

GÖRÜNTÜLÜ ÖZEL HABER - Darıca’da kontrolsüz bir şekilde dönüş yapan otomobilin çarptığı polis otosu, önce yol kenarında yürüyen yayaya, daha sonra da bir dükkanın girişine çarparak durabildi. Kazada dükkan ile polis otosu arasında kalan yaya çeşitli yerlerinden yaralanarak tedavi altına alındı.

Polis otosu önce yayaya, sonrada dükkana çarptı
06 Aralık 2019 - 15:20




02 Aralık 2019 tarihinde saat 17.07 sıralarında Kazım Karabekir Mahallesi, Bolulular Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, Turnalı Sokak’a girmek isteyen ve adı öğrenilemeyen otomobil sürücüsü, kontrolsüz bir şekilde dönüş yapınca karşı yönden gelmekte olan polis otosuna çarptı. Çarpışmada direksiyon hakimiyetini kaybeden polis otosu sürücüsü, bu sırada yol kenarında yaya olarak ilerlemekte olan K. Z.’ye (37), daha sonrada bir dükkanın girişine çarparak durabildi.

Bir işyerine ait güvenlik kameralarına yansıyan kazada, aniden dönüş yapan otomobil sürücüsü, karşı yönden gelmekte olan polis otosuna çarpıyor, çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden polis otosu sürücüsü, bu sırada elleri cebinde yol kenarında yürümekte olan K. Z., daha sonrada dükkanın girişindeki buzdalabı ve ürünlere çarparak duruyor. Görüntülerde, çarpmanın etkisiyle fırlayan yaya K. Z. ürünlerin arasından çıkıp başını tutarak yürüyor.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan K. Z.’nin tedavi edildikten sonra taburcu edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.