Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaman; Darıcalı seçmene çok güveniyorum!

İyi Parti ve Millet İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi adayı Op. Dr. Serdar Kaman, gazetemizi ziyaret etti. Kaman gazetemize özel yaptığı açıklamada Darıca'da millet ittifakına büyük bir destek olduğunu ifade ederek, Darıcalıların oylarına talip olduklarını ve Darıcalılara çok güvendiklerini belirtti.

Kaman; Darıcalı seçmene çok güveniyorum!
06 Şubat 2019 - 10:44
İYİ Parti ve CHP ittifakının Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Serdar Kaman'ın, seçim çalışmaları sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Serdar Kaman ile beraber İyi Parti Darıca İlçe Başkanı SMMM Özer Yıldız, İyi Parti SKM Başkanı Mustafa Demir, İl Başkanvekili Ünal Atabay İyi Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Aydemir, İyi Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Danacı, İl muhasibi Sema Akçay ve Meclis üyesi adayı Av. Çağrı Solak ile ilçe yöneticileri gazetemizi ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat ile görüştü. 

 
DARICA'DA HERKES 'İYİ' OLACAK
Çarpıcı açıklamalarda bulunan İyi Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Serdar Kaman, Darıca'ya çok önem verdiklerini ve en az haftanın bir gününü Darıcalılara ayırdıklarını belirtti. Kaman açıklamasının devamında '' Darıca'da herkes 'İYİ' olacak. Herkes ittifak olacak. Burada millet ittifakı çok destek görüyor. Darıcalı vatandaşlarımızın beklentilerini karşılayacağımıza söz veriyoruz. İnşallah bu yürüyüşümüzü bir zaferle taçlandıracağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. CHP'liler de beni bağrına bastı. Bundan dolayı çok mutluyum. Darıcalı seçmene çok güveniyorum. Sandığa gitmeyerek tepki göstereceklerini belirten milliyetçi vatandaşlarımızın da sandığa gidip İyi Parti'ye oy vermelerini istiyorum'' dedi.

 
31 MART'TA VATANDAŞIN DEĞİŞİM TALEBİ GERÇEKLEŞECEK
Her gün sahada olduklarını ve vatandaşlardan büyük destek gördüklerini de ifade eden İyi Parti ve Millet İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi adayı Op. Dr. Serdar Kaman, ''Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 6 milyar TL borçla en borçlu belediye. Biz Allah’ın izniyle vatandaşın teveccühüyle iş başına geldiğimizde hem çalışacağız hem de borçları ödeyeceğiz. Halka hizmet eden, insan odaklı, insanların mutlu olduğu bir anlayış içinde olacağız. Biz yola büyük maddi destekler alarak çıkmıyoruz. Çoluk çocuğumuzun rızkıyla işe koyulduk. Başarıya ulaşmamız vatandaşın değişim talebinden kaynaklanıyor. Ve bunun 31 Mart’ta sandığa yansıyacağına inanıyorum. Her gün ilçe ilçe dolaşıyoruz. Görüyoruz ki sahada iktidar adına ciddi bir çözülme var. Muhalefet ise ciddi manada moralli. Bu da halkın ilgisinden kaynaklanıyor. Onlar korku ile çalışıyorlar, biz ise kazanma inancıyla çalışıyoruz. İnşallah 31 Mart’ta vatandaşın değişim talebi gerçekleşecektir” dedi.


 
OP. DR. SERDAR KEMAN KİMDİR?
1965 yılında Elazığ’da dünyaya gelen Serdar Kaman, 1987 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1997 yılından beri Kocaeli'de yaşayan ve Gastroenteroloji Cerrahisi uzmanı olan, sağlık alanındaki kariyerine Özel Akademi Hastanesi ve VM Madical Park Kocaeli Hastanesi’nde devam eden Kaman, uzun yıllar Doğru Yol Partisi ve sonrasında kurulan Demokrat Parti’de önemli görevlerde bulunmuştu. Geçtiğimiz 1 Kasım seçim sürecinde MHP’den Kocaeli milletvekili adayı gösterilen Kaman, evli ve 2 çocuk babasıdır.