Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Belediye başkanları buluştu

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Kocaeli’nin çeşitli belediye başkanlarını vermiş olduğu toplantılı kahvaltıda ağırladı.

Belediye başkanları buluştu
13 Eylül 2013 - 08:34
 Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Kocaeli’nin çeşitli belediye başkanlarını vermiş olduğu toplantılı kahvaltıda ağırladı. Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın ev sahipliğini yaptığı kahvaltılı toplantıya Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar katıldı. Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman toplantıya katılan belediye başkanlarına teşekkür ettiğini belirterek ‘
’ Belediye başkanları olarak halkımıza hizmet etmekle yükümlü olduğumuzun bilinceyiz. Tüm başkanlar olarak halkımızın istek ve yapılması gereken hizmetler konusundaki sorumluluğun yerine getirilmesi için çaba sarf etmekteyiz. Böylesi toplantılar yapmamızın nedeni;  belediye başkanlarımızla birlikte yapmış olduğumuz hizmetlerin değerlendirmesini yapmak ve aramızdaki kurumsal bağlılığın pekişmesini sağlamaktır. Halkımıza hizmet için her an hazır ve nazır olduğumuzun emareleri olan hizmetlerin gerçekleştirilmesi noktasında bir araya gelip aynı zamanda gönül birliğimizi de güçlendirmiş oluyoruz. Toplantıya katılım gösterip davetimize icabet gösteren tüm belediye başkanlarımıza teşekkürlerimizi borç biliyoruz ‘’ diye konuştu.