Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti Darıca kongreye çıkarma yaptı

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı, Başkan Muzaffer Bıyık’ın önderliğinde AK Parti 3. Olağanüstü Kongresine adeta çıkarma yaptılar. AK Parti Darıca 6 Otobüs ve 400 Kişi ile pazar gecesi Ankara yolunu tuttu.

AK Parti Darıca kongreye çıkarma yaptı
22 Mayıs 2017 - 11:58
Sabah saatlerinde Ankara’ya ulaşan Teşkilat Mensupları daha sonra Kongrenin yapılacağı Ankara Arena Salonu’na geçtiler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar AK Parti genel başkanı seçildiği kongrede partililerin heyecanı ise görülmeye değerdi. 
Darıca AK Parti teşkilatı, Kongre boyunca salondan ayrılmadı. Recep Tayyip Erdoğan’ın salona girmesi ile heyecan doruk noktasına ulaştı.
 
RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN EMRİNDEYİZ
Kongre sonrası bir açıklama yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ankara’da çok büyük bir sevinç ve heyecan yaşandığını dile getirerek, Reis’in partinin başına yeniden geçmesi ile AK Parti’yi ve Ülkemizi çok daha güzel günlerin beklediğini dile getirerek şöyle konuştu: “Doğrusu Muhteşem bir kongre oldu.  İnanılmaz bir heyecan vardı. Partililerin büyük bir kısmı salona giremedi.  Aşırı yoğunluk vardı.  Zaman zaman gözyaşı döken arkadaşlarımız oldu. 
Çok büyük bir heyecan ve sevinç içindeyiz. AK Parti Darıca olarak Reisimizi bugünde yalnız bırakmadık.  Biz her zaman Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız. Rabbim Kongremizi partimize ve Milletimize hayırlı kılsın” dedi.