Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı izciler kamp yaptı

Darıca Aslan Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü'ne bağlı faaliyet gösteren, Estergon İzci Ocağı;liderleri Önder Debreli eşliğinde Fethiye Katrancı koyunda, Kocaeli Mahalli Yaz Kampına Hazırlık amaçlı unutulmaz bir kulüp kampı yaptı.

Darıcalı izciler kamp yaptı
23 Haziran 2015 - 12:12

 Gebze- Darıca bölgesinden Mutlukent İlkokulu yavrukurtları Serap Selçuk liderliğinde  kampta hazır bulundular . Sosyal Hizmetlere bağlı çocuk ve gençlerin de izci olarak bulunduğu kampta izciler; dostluğu,paylaşmayı ,eğitimi, eğlenceyi doyasıya yaşadılar. 

   Kampta  çevre bilinci temasının ağırlık olarak işlendiği etkinliklerde; izciler Fethiye'nin muhteşem doğasının eşliğinde bol bol yüzdü, 12 Adalar Tekne turuna,tarihi turistik çevre gezilerine katıldı, arazi faaliyetlerinde bulundu, gece yürüyüşü ve gece sızma etkinlikleri ile yön bulma, yıldız okuma gibi becerilerini geliştirdi, karanlıkta yalnız yürüme özgüveni kazandı, kamp ateşi eğlencelerinde izciler kendilerinin ürettiği ve ortaya koyduğu  çeşitli yarışmalar, piyes, orta oyunları -skeçler oynayarak hoşça vakit geçirdiler.