Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcamız sahaya indi!

Bölgemizin istikrarlı takımı Darıca Gençlerbirliği, dün sahaya inerek ilk idmanını yaptı. Son iki sezondur 2.Lig biletini final maçlarında kaybeden Darıca GB, yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

Darıcamız sahaya indi!
11 Temmuz 2013 - 15:33
 Şampiyonluk parolası ile yola çıkan Darıca GB, sezonun ilk çalışmasını dün kendi tesislerinde yaptı. Darıca Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’ın katılımıyla ilk olarak tanışma merasimi yapılarak yeni transferler basına tanıtıldı. Daha sonra 23 kişilik ekip ilk idmanı yapmak için sahaya indi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da tesisleri ziyaret ederek takıma başarılar diledi.
 
KARABACAK, KISA VE NET KONUŞTU
Göreve geldiği ilk günden itibaren her zaman Darıca Gençlerbirliği’nin yanın da olan Onursal Başkan Şükrü Karabacak, futbolcular ile yaptığı ilk toplantıda kısa ve net konuştu. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu hak ettiklerini ancak kısmet olmadığını vurgulayan Karabacak, “ Yeni sezonda iki yıldır ıskaladığımız şampiyonluğu bize yaşatın.Geçen sezon biz üzerimize düşeni fazlası ile yaptık ancak sahadaki arkadaşlarımız bizim bu emeğimizin karşılığını veremediler. Şimdi bu şans size veildi.  Biz burada bir takım değil bir aile olacağız. Bunun için bizim üzerimize düşen neyse yaparız ama siz de sahada üzerinize düşeni yapacaksınız. Hep birlikte başarıya ulaşacağız" dedi.
Darıca Gençlerbirliği’nin yeni teknik direktörü Tunahan Akdoğan, yeni sezon öncesi temkinli konuştu.Arzu ettiği oyuncuları kadrosuna kattığının altını çizen Tunahan Akdoğan "Kağıt üzerinde şuan 3.ligin en iyi ekiplerinden birisiyiz diyebiliriz. Ancak bu kağıt üzerindeki isimlerden kurulu ekibi bir takım haline sokmak biraz zaman alacak. Çok mücadele eden, bulduğu pozisyonları golle sonuçlandıran bir ekip olmayı başardığımız takdirde değil 3.lig 2.ligde zirveyi zorlayan bir takım oluruz. Ancak bu hedeflere kolay ulaşılmayacağının bilincinde olarak çok çalışıp hedefe ulaşacağız" dedi.