Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kütüphaneli otobüslere yolculardan tam not

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin araç filosuna kattığı 200 otobüsten ilk 60 tanesi belirlenen hatlarda yola çıktı. Doğalgazlı, kütüphaneli ve bisiklet aparatlı otobüsler, vatandaşlardan tam not aldı. Konfor ve güvenliğin üst düzeyde tutulduğu otobüsler, Körfez ilçede açılan 4 yeni hatta da seferlere başladı.

Kütüphaneli otobüslere yolculardan tam not
14 Ekim 2015 - 10:13
KONFOR VE GÜVENLİK ÜST DÜZEYDE
Büyükşehir’in yeni ve modern otobüsleri, yolcular için konfor, güven ve kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Araçların tamamında ise kütüphane bulunuyor. Kütüphaneli araçlar, vatandaşların yolculuk ederken kitap okuyarak, daha iyi vakit geçirmelerini amaçlıyor. Kütüphanelerde Büyükşehir’in kültürel yayınlarının yanı sıra sevilen yazar ve şair Kahraman Tazeoğlu’nun kitapları yer alıyor.
 
YOLCULUKTA KİTAP OKUMA KEYFİ
Sefere konuldukları 12 Ekim Pazartesi gününden itibaren vatandaşların ilgisini çeken yeni otobüsler, kullanım rahatlığı, konforu ve güvenliğiyle yolculardan tam not aldı. Büyükşehir’in yeni otobüslerine binen vatandaşlar, güvenli ve konforlu bir seyahat yaparken, yolculuk boyunca kitap okumanın da keyfini yaşadı.