Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Törk Darıca'da adım atmadık yer bırakmadı

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Törk Darıca'da adım atmadık yer bırakmadı
10 Mart 2019 - 00:43

Darıcalı esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Törk, göreve geldiklerinde esnafın da söz sahibi olacağı bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini söyledi. 

31 Mart seçimlerine sayılı günler CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk temposunu arttırdı. Darıca’yı karış karış gezerek vatandaşın ve esnafın nabzını tutan Törk, Darıca’da beklenen değişimin gerçekleşeceğini söyledi. Nenehatun Mahallesi, Abdi İpekçi Mahallesi, Osmangazi Mahallesi, Aşıroğlu Caddesi ve İstasyon Caddesi’nde gün boyu esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Törk, esnafa hayırlı işler diledi. Darıca’nın 14 mahallesini gece gündüz demeden dolaştıklarını belirten Törk, “İlçemizde yapılması gereken çok iş var. Darıca’yı modern bir şehir haline getirmek için yola çıktık. Bunu elbette bir kişi tek başına başaramaz. Vatandaşlarımız görevi bize verdiğinde birlik ve beraberliği sağlayacağız. Darıca için herkesi aynı masa etrafında toplayacağız. 

 

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Darıcalıların taleplerini yüksek sesle dillendireceğiz. İstişare edeceğiz, birlikte planlayacağız, birlikte çalışacağız ve Darıca’yı görenlerin hayran kalacağı bir ilçe haline getirmeyi birlikte başaracağız. Ben sadece rutin belediyecilik hizmetlerini yürütmek için göreve talip olmadım. Darıcalıların her alanda başarılı olmasını, Darıca’nın büyümesi ve kalkınmasını sağlamak istiyoruz. Kadınlarımızın gelir getirici işler yapmasından çocuklarımızın eğitimine, gençlerimizin spor yapmasından herkesin iş sahibi olmasına kadar her alanda önemli projeler uygulayacağız. Ancak omuz omuza hareket edersek bunları başarabiliriz” dedi.

http://www.afyonescortbayan.net/
http://www.kayserimasajsalonu.net/