Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Otomobilinin camını kırarak 65 Bin TL'sini çaldılar

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde Tapu Dairesi önünde bekleyerek takip ettikleri müteahitin, araç camını kırarak 65 Bin tL.’sini çaldılar.

Otomobilinin camını kırarak 65 Bin TL'sini çaldılar
16 Kasım 2017 - 15:10

Müteahhit olduğu öğrenilen B.E., Darıca Bağlarbaşı Mahallesi, Ali Arıcan Caddesi üzerindeki İlçe Tapu Dairesi’nden önceki gün elindeki çantayla otomobiline binerek hareket etti.

Bu sırada kendisini beyaz renkli bir araçla takip eden 2 kişi, B.E’nin Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki bir iş yerinin önüne otomobilini park ettiğini görerek beklemeye başladı.

Çantasını otomobilinin yan koltuğunda bırakarak arkadaşının ofisine giren B.E., yaklaşık olarak 5 dakika sonra  çıktığında aracının şoför mahallindeki yan camının kırıldığını ve içerisinde 65. Bİn TL. olduğunu ileri sürdüğü çantasının da yerinde olmadığını fark etti.

Haber verilmesi üzerine olayla ilgili olarak polisin yaptığı incelemede, B.E’nin beyaz renkli bir otomobille takibe alındığını ve aracın ikiz plaka taşıdığının tespit edildiği öğrenildi. Polis, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı

 

Cep telefonu çalmak isterken yakalandı

Darıca yolda yürüyen bir bayanın elinden cep telefonunu alıp kaçmak isterken yakalanan 17 yaşındaki B.T. mahkemeye sevk edildi.

Emek Mahallesi’nde cadde üzerinde yürümekteyken yanına yaklaşan genci fark etmeyen bir bayan, görüşme yaptığı sırada elideki telefonunu çaldırdı.

Adı öğrenilemeyen genç kadının yanına yaklaşarak elindeki tekefonu alıp kaçan B.T., polisin yaptığı kısa araştırmanın ardından yakalanarak göz altına alındı. 

Polis, cep telefonunu sahibine teslim ederken, B.T. hırsızlık suçu nedeniyle adliyeye sevk edildi.