Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kupada rakibimiz bugün belli oluyor

Darıca GB’nin 3. turdaki rakibi bugün belli oluyor. Olimpiyatevi’nde yapılacak kura çekimi saat 14:00’da başlayacak. Darıca’nın aklındaki isim Beşiktaş.

Kupada rakibimiz bugün belli oluyor
18 Ekim 2012 - 10:32
 3. Eleme Turu müsabakaları, 2. Eleme Turu'ndan gelecek 54 takım arasında ve seri başı sistemine göre oynanacak. Seri başı olacak 27 takım,  diğer 27 takım ile eşleşecek. Tek maç eleme usulüne göre ve küçük numarayı çeken takımın sahasında oynanacak müsabakaları kazanan 27 takım tur atlayacak. İlk iki turda küçük numarayı çekerek, sahasında oynama şansı yakalayan temsilcimizin, yine aynı şansı yakalamasını bekliyoruz. 3. Tur eleme maçları 30-31 Ekim ile 1 Kasım tarihleri arasında oynanacak.
 
AKLIMIZDA KARTAL VAR
Darıca, Beşiktaş Kulübü’ne duyulan sevgi ve sempati ile biliniyor. İlçede siyah-beyazlı taraftar sayısı hayli fazla. Bu sezon ligde zor günler geçiren Beşiktaş ile karşılaşma şansı bulunan Darıca GB, zorlu bir rakip olmasına rağmen 3. Turda Beşiktaş’ı çekmek istiyor. Sarı-yeşilli temsilcimizin muhtemel rakipleri arasında 2. Lig’den de ekipler var. Ancak temsilcimiz de arzu edilen Beşiktaş ile eşleşmek ve tarihi bir maç oynamak.
 
AVRUPALILAR 4. TUR’DA
3. Tur maçlarında PTT 1. Lig ve Süper Lig takımları kuralara dahil olurken, 27 takım, eleme maçları sonunda 4. Tur’a yükselecek. Ülkemizi Avrupa Kupaları’nda temsil eden Eskişehirspor, Bursaspor, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray ise 4. Tur’da kuralara dahil olacak. 4. ve 5. Turlar da tek maç üzerinden elamasyon sistemine göre oynanacak. 8 takım kaldıktan sonra da 2 ayrı grupta mücadele edilecek.