Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

'Kulübe de olsam farklı olurdu'

Altınordu maçında cezalı olduğu için mücadeleyi tribünden takip eden Mehmet Kaya, kaçan pozisyonlar, bozuk zemin ve Emrespor maçında ki gereksiz cezadan yakındı.

'Kulübe de olsam farklı olurdu'
05 Aralık 2012 - 08:16
 ‘CEZA ALACAK BİR ŞEY YOKTU’
Darıca’da oynanan ve 1-0 kazandığımız Emrespor maçında rakip takım teknik direktörünün kışkırtması sonrası, sahadan atılan ve ceza alan Darıca GB Teknik Patronu Mehmet Kaya, Altınordu maçını tribünden izlemişti. Bu maçta cezalı olmasının takıma olumsuz yansıdığını ifade eden Kaya, “Emrespor maçında ceza alacak hiçbir şey yapmadım. Altınordu maçında cezalı olmamız, yenilmemizde de etkili oldu. Kenarda olup, bazı şeylere müdahele etmemiz farklı olurdu” dedi. İzmir’de ki mücadelenin, iki iddialı takımın karşılaşması olduğuna dikkat çeken Kaya, “bu tip maçlarda yakaladığınız net fırsatları gole çevirmeniz çok önemli. Bunu yapamadık. Zeminin kötü oluşu ve şanssız şekilde kalemizde gol görmemiz, yenilgiyi kaçınılmaz yaptı. Lig uzun maraton ve bizim takımın, bu yenilgiyi telafi edecek gücü var” şeklinde konuştu.
 
‘ÖNÜMÜZE BAKIYORUZ’
Darıca GB’de bu sezon ciddi sorumluluklar üstlenen takımın genel menejeri ve aynı zamanda yardımcı hocası Murat Akan, Altınordu maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, “Beraberlik dahi alsak, bizim için iyi sonuç olacaktı. Ancak lig uzun maraton ve biz İzmir’i unutarak, Yozgat maçına odaklanmaya çalışıyoruz. Belki klasik olacak ama takım olarak önümüze bakıyoruz” dedi.