Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Demirtaş; Bu sene çok inançlıyız!

Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, Darıca Gençlerbirliği için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Demirtaş, gazetemize yaptığı açıklamada ‘’Futbolcularımızın büyük gayretleriyle bu sene özlemini çektiğimiz 2.lige çıkacağız’’ dedi.

Demirtaş; Bu sene çok inançlıyız!
06 Şubat 2018 - 16:13
Demirtaş yaptığı açıklamada ‘’Darıca Gençlerbirliği benim için artık bir yaşam tarzı. Bir an önce haftasonu gelse de Darıca GB’mizin maçına gitsem diye düşünüyorum. Darıca Gençlerbirliği’nin hayatımızdaki yeri çok ama çok farklı. Darıcamızın başarısı için elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruz. 
Futbolcu kardeşlerimizin hepsi aslan gibi çocuklar. Bu kutsal forma için, Darıca halkı için, şehrimizin başarısı için çok ama çok çalışıyorlar’’
 
İYİ Kİ ŞÜKRÜ BAŞKAN VAR!
‘’Darıca Gençlerbirliği’mizin Onursal Başkanı ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise bizim olmazsa olmazımız. İyi ki Şükrü Başkan var. Varlığı ile bu kulübün herşeyi. Kulübümüz için senelerdir herşeyi ama herşeyi yapan Şükrü Başkanımız gerçekten bizlere büyük bir destek ve güç veriyor. Allah’ın da izniyle şampiyon olduğumuzda bunun en büyük pay sahibi Şükrü başkanımız olacaktır’’
 
BU TAKIM BU SENE 2.LİG’DE!
‘’Tartışmasız sadece bu grubun değil, 3. lig genelindeki takımların en iyisiyiz. Herkes bizim futbolumuzu çok beğeniyor. Gittiğimiz her yerde herkes bizi konuşuyor. Futbolcularımızın büyük gayretleriyle bu sene özlemini çektiğimiz 2.lige çıkacağız. Şampiyonluğu hep beraber doyasıya kutlayacağız. Taraftarlarımız bizlere güvensin. Bu sene çok inançlıyız’’ dedi.